Kirjatarjous

Rattivaunu

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
5,650
Kustantaja Laaksonen haluaa ilmoittaa seuraavaa:

Trafiknostalgiska Förlagetin (TNF) kirjat nyt 40 %:n alennuksella.

TNF:n kanssa käytyjen neuvotteluiden tuloksena saimme luvan tarjota suppealle harrastajapiirille kertaluonteisesti 40 %:n alennuksella kaikki TNF:n nettikaupassa (www.tnf.se) myynnissä olevat kirjat. Tilausmahdollisuus on siis kertaluonteinen ja tilaukset on toimitettava Kustantaja Laaksoselle (info@kustantajalaaksonen.fi, puh. 040 738 2716) 30.4. mennessä. Myöhemmin tulleita tilauksia emme pysty enää samoilla ehdoilla toimittamaan.

Kirjan hinnan voitte laskea yksinkertaisesti siten, että katsotte TNF:n sivulta kirjan normaalin kruunuhinnan (ordinarie pris tai extrapris), jonka jaatte kymmenellä, jolloin saatte suoraan kirjan normaalin eurohinnan.

Tästä hinnasta lasketaan 40% alennus.

Yksinkertaistetun kurssimuunnoksen myötä saatte vielä noin 10 %:n lisäalennuksen.

Kyseisellä hinnalla kirja on noudettavissa Oulunkylästä. Jos kirja postitetaan tilaajalle, lisätään siihen vain suomalainen postimaksu. Kustantaja Laaksonen toimii tässä tarjouksessa vain tilausten kerääjänä, oman hyödyn saamme vastaostoista.

Toimikaa pian, sillä tarjous on voimassa vain 30.4.2009 saakka.

t. Kustantaja Laaksonen
 
Mahdollisesti tyhmä kysymys, mutta kuitenkin... Koskeeko tarjous myös TNF:n vihkojulkaisuja (Göteborgs Sparvägslinjer ja Spårvägslinjer i Stockholm -julkaisusarjat)?
 
Takaisin
Ylös