KriSun kuvat

Uusia kuvia Kotkasta ja Helsingistä löytyy täältä.

Kotkassa otetut kuvat koostuvat pääosin Pohjolan Liikenteen ja Savonlinja-yhtiöiden kalustosta ja Helsingin kuvat täydentävät nykyisten HSL-liikennöitsijöiden kansioita. Ollos hyvä :cool:.
 
Tuli käytyä lyhyellä visiitillä Saksan pääkaupungissa Berliinissä 6.-8.8.2013 välisenä aikana.

Kuvat löytyvätkin täältä. Nähtävästi eräs toinenkin JLF-käyttäjä käväisi Berliinissä, joten saatte nyt tupla-annostuksen. :lol:
Olen lisännyt mahdollisimman moneen kuvaan selityksen kuvan kohteesta.
 
Viimeksi muokattu:
Tämän päivän saldona liuta uusia HelBin Scaloja ja ajelu uudella Artic-vaunulla. Pienempää päivitystä tuli raitiovaunuihin sekä Tammelundin ja Pohjolan Liikenteen kansioihin.

Kuvat löytyy täältä >>

Sellaista infottelua vielä, että mulla alkaa huomenna taas opiskeluhommat, joten sivustolla voi olla ja varmasti onkin epäaktiivisuutta mm. koeviikkoina.

Leppoisaa loppukesää!
 
On se kyllä tämä NF 401 melkoinen kiertopalkinto. :lol: Ollut yksistään tänä vuonna jo ainakin Herttoniemessä, Kiviruukissa, Klovissa ja Myllypurossa.
 
Varmasti huomattava parannus tuo kuljettajan puolen sivupeilin uusi sijoitus :) Vanhemmissa 8900LE:ssä se peili on sijoitettu mahdollisimman keskelle näkökenttää ja aiheuttaa aika suuren katveen. Oliko bussit muuten samanlaisia kun aiempi sarja 796-809?
 
Helsinkiä hieman harvinaisemmista kuvakulmista. Olet jälleen onnistunut kuvien sommittelussa ja rajauksessa, hyvin :)
 
Hyvää uutta vuotta kaikille foorumilaisille ja kiitos vuodesta 2013!

Vuoden vaihtuessa on aina kiva julkaista jotain uutta, joten kuvasivustoltani löytyy nykyään myös Facebook-sivu ja kauan aikaa suljettuna ollut korikuvasto on nyt avattu huomattavasti nopeammin selailtavana versiona. Kuvastoa kehitetään jatkuvasti ja jos sieltä löytyy virheitä (varmasti löytyy jotain pientä jo nyt), voi niistä ilmoittaa mulle. Facebookissa ilmoitetaan tuoreimmat kuvalisäykset ja julkaistaan kaikkea muuta lisämatskua, joten jos haluu pysyä kärryllä kuvasivun päivityksistä, kannattaa nostaa peukkua. :cool:
 
Takaisin
Ylös