Kuvaustoiveita Puolasta?

karihoo

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
29 Tammikuu 2006
Viestit
540
Vs: Kuvausvinkkejä

Olisiko foorumin jäsenillä tietoa tai muuten vaan näkemystä, mikä Puolan joukkoliikenteen osa olisi jäänyt vähemmälle huomiolle kuva-arkistoinnin kannalta? Olen menossa piipahtamaan sinne repun ja kameran kanssa ja tehokasta kuvausaikaa on kaksi päivää, pe 27.4. ja la 28.4.2007.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: Kuvausvinkkejä

Olen menossa piipahtamaan sinne repun ja kameran kanssa ja tehokasta kuvausaikaa on kaksi päivää, pe 27.4. ja la 28.4.2007.

Puolahan on valtavan kokoinen maa! Missä aiot nuo kaksi päivää viettää, kuvausvihjeet riippuvat toki siitä.

Siirretään asia pienempään kotoiseen mittakaavaan: Kilpisjärvellä, Rovaniemellä, Joensuussa, Maarianhaminassa,Tampereella, Lappeenrannassa vai Helsingissä.

Ja laitetaan tähän vielä ;) ettei tätä oteta vakavasti.
 
Vs: Kuvausvinkkejä

olisiko foorumin jäsenillä tietoa tai muuten vaan näkemystä, mikä Puolan joukkoliikenteen osa olisi jäänyt vähemmälle huomiolle kuva-arkistoinnin kannalta?

Yksi osa-alue voisi olla esim ex-suomibussit Puolassa, joista ei välttämättä ikuistettu kuvia edes Suomessa. Varsinkin näiden kahden ex HKL-Bussiliikenteen nivelen kuvia löytää vähän, tosin Puolan kollegat ovat kyllä jonkin verran kunnostautuneet:
- http://transport.asi.pwr.wroc.pl/autobusy.php?s=15&nr=12142&ticket=522
- http://transport.asi.pwr.wroc.pl/autobusy.php?s=15&nr=12141&ticket=522

Mutta kaksi päivää ja tuon kokoinen valtio... melkein kaikki kuvat kiinnostaa :)
 
Reissusuunnitelmassa on tätä liikkumavaraa, koska hommasin tuon InterRail-kortin noiksi päiviksi. Siksi kysymys, minne kannattaisi suunnistaa.

Kiitoksia vihjeistä tähän asti, katsotaan vielä lähempänä reissuun lähtöä mihin aika riittää :smile:
 
Takaisin
Ylös