Kuvia Tukholman ja Turun liikenteestä

Kappas vaan! Minäkin olin reissussa samalla suunnalla 28.-30.4. Runsas kuvakooste löytyy osoitteesta http://koti.mbnet.fi/aronea/kuvat/stockholm_290406.html

Tällä kertaa painopiste oli kumipyöräisissä, mutta löytyy kuvia toki myös kiskoliikenteestä. Lidingöbananin lisäksi tutustuin niin Saltsjöbananiin kuin kapearaiteiseen Roslagsbananiinkin.

Turun kuvat ovat vielä laittamatta verkkoon. Ovat tulossa kuitenkin lähiaikoina...
 
Käväisin Tukholmassa 22.7. - 23.7. välisenä ajanjaksolta, jolloin tuli otettua joukkoliikenneaiheisia kuvia. Ne löytyvät täältä.

jtkuvat-ylläpito pahoittelee muutamien kuvien suht huonoa laatua ja sitä, että Tallinkin m/s Victoriasta tuli napsastua reissun paras otos.;)

Turuussa ja sen saaristos lomailtiin viikkoa myöhemmin 27.7. - 2.8. ja sieltäkin otetut kuvat ovat verkossa. Mukana mm. linjojen 9, 14, 18 ja 53 päättärikuvia.

Turun kuvat ovatkin paljon korkeatasoisempia kuin länsinaapurista ottamani kuvat, vaikka Tukholmassa on korkealattiaista kalustoa ja sieltä kohteita on kuvattukin korkealta.;)

On kyllä kätevää kun Tukholman ja Turun kuvat voi laittaa samaan ketjuun.;)
 
Pieni kuvakooste Tukholmasta viime viikonlopulta (5.-7.8.2006). Kuvissa esiintyvä raitiovaunu on Brysselistä Tukholmaan lainattu Bombardier Flexity Outlook -vaunu. Koko pituudeltaan matalalattiainen vaunu on 31,85 m pitkä ja siinä on tilaa 66 istuvalle ja 118 seisovalle matkustajalle. Matkustuskokemuksen perusteella vaunua voi kuvailla hiljaiseksi ja tilavaksi sekä tasaiseksi kulultaan.

Vaunu liikennoi Tukholman Djurgårdslinjenillä sunnuntaihin 13.8. asti.
 
Viimeksi muokattu:
Minulla on myös kuvia Tukholmasta ja Turusta, pistän ne LomaPassiReissuni jälkeen (=ensi viikolla) tänne nähtäville. Mukana mm. tuo Flexity Outlook ja Tvärbanan-kalustoa.
 
Takaisin
Ylös