Kuvia Turusta

en taida kovin pahasti erehtyä jos veikkaisin että turun suunnan kalusto on jo n. 90% matalalattiaista, ainakaan viimeaikaisiin kuviin ei ole yhtään korkeaa autoa eksynyt.
 
Tuoreehkoina lisäyksinä ovat mm. Masku, Naantali, Raisio 20.7.2006 ja heinäkuiset hajakuvat. Yli-Maarian ja Rauhakylän kautta Orikedolle 14.8.2006 suuntautuneen pyöräretken anti voisi sopia huomisesta alkaen myös kadonneita reittejä käsittelevään viestiketjuun.

Ja onhan tuollakin jotain...
 
Waltsu kyseli tuosta Raisiossa sijaitsevasta Miekelän kääntöpaikasta http://rvleino.pp.fi/kuvat/0607/miekela_kp.jpg, että onko se vielä käytössä, niin ei ole enää. Raision Linjan aikaan se oli vielä jossain vaiheessa käytössä, mutta siitäkin taitaa olla jo likemmäs kymmenen vuotta aikaa, ellei jopa enemmän.
 
Hienoja kuvia, ja vielä hienompaa on, että lopultakin Turkulaiset ovat hankkineet Scaloja reilusti kaupunkikuvaan.:smile: Toki esim Vainiolla on ollut Scala jo monta vuotta, mutta TLO:n isännät ovat olleet varovaisia kokeilemaan Lahtelaisia. No, lähitulevaisuudessa Scaloja tullee runsaasti lisää Turkuun...ja onneksi niitä ei saa Volvon alustalla - ainakaan -04 mallisia 8700 Volvoja ei voi verratakaan vanhoihin kunnon B10BLE Volvoihin, kehitys on mennyt niissä outoon suuntaan!:icon_frown:
 
Takaisin
Ylös