Mainosbussit

Liittynyt
2 Toukokuu 2007
Viestit
2,402
Kauppakeskus Kaaren mainosväreihin teipatut HelB 820 ja 902 näyttävät saavan auton takaosaan aina uuden mainoksen kauppakeskuksen kampanjoiden vaihtuessa. Joulun alla mainostivat joulualea, talvella Kaaren karnevaalia ja nyt Kaaren kekkereitä.

Onko muita/aikaisemmin ollut kokomainosbusseja, joiden mainoksia uusitaan parin kuukauden tai viikon välein?
 
Mites on muuten mainoksien kohtalo tilaajaväreissä? Itse en ainakaan ole uusimmissa nähnyt mainosteippauksia. Onko sattumaa vai eikö tilaajavärin päälle saa teipata koko mainosta?
 
Mites on muuten mainoksien kohtalo tilaajaväreissä? Itse en ainakaan ole uusimmissa nähnyt mainosteippauksia. Onko sattumaa vai eikö tilaajavärin päälle saa teipata koko mainosta?

Ainakin jossain vaiheessa se oli kiellettyä HSL:n mukaan, mutta esimerkiksi HelB 1302 on tilaajaväritteinen auto, jossa on kokomainokset.
 
Myös raitiovaunupuolella voitaisiin kieltää mainokset. Vauriotramien mainoskampanjat, joissa ikkunat on kokonaan peitetty mainoksilla, ovat aivan järkyttäviä, sillä ikkunoista on todella epämiellyttävää katsoa ulos.
 
Ennen se ainakin oli niin että mainostaja toivoi millä kaupungin alueella halusi mainostaa ja liikennöitsijä sitten valitsi kyseisen alueen linjoja liikennöivän auton teippaukseen...

Näin minäkin sen kuvittelin menevän. Lisäksi mainostaja haluaa mahdollisimman paljon mainosaikaa, jolloin liikennöitsijät teippauttaa mahdollisimman uuden auton, joka hieroo pitkää päivää.

Nf 769:n Chico's mainoksessa vaihtui myös perässä kuukausittain kampanja-mainos.

Ennenhän mainos teipattiin myös keulan päälle, mutta joku sääntö muuttui n. 2008 jossa määritellään keulan valkoisuus.
 
On sellaisiakin tapauksia joissa mainos tuli autoon joka viettää suurimman osan päivistään korjauksessa :cool:
 
Takaisin
Ylös