• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Mihin haluaisit kaupunkipyöräpalvelun laajenevan? Kerro mielipiteesi!

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
2tytt%C3%B6_hel.fi.jpg
Kaupunkipyörät ovat olleet käytössä Helsingissä jo vuodesta 2016. Helsinki suunnittelee suositun palvelun laajentamista kattamaan yhä suurempaa osaa kaupungista. Kerrokantasi-sivuston kautta kerätään karttakyselyn avulla kaupunkilaisten toiveita ja ajatuksia tulevasta laajennuksesta syyskuun puoliväliin asti.
Kaupunkipyöräasemine karttakyselyn ensisijaisena tarkoituksena on selvittää käyttäjien asematarpeita Helsingin kaupunkipyöräpalvelun mahdollista laajentumista varten.
Karttakyselyssä tämän kauden pyöräasemat ovat näkyvissä kartalla. Mahdollisen laajennuksen kaupunkipyöräasemia tullaan sijoittamaan erityisesti työpaikka- tai palvelukeskittymien ja raideliikenteen pysäkkien läheisyyteen. Järjestelmän toimivuus ja käyttäjäystävällisyys edellyttävät asemien sijoittamista tarpeeksi lähelle tosiaan.
Vastaa karttakyselyyn, ja kerro oma toiveesi! Missä sinä haluat ajaa kaupunkipyörällä? Kysely päättyy 13.9.
Kyselyyn pääset osoitteesta: http://kerrokantasi.hel.fi/kaupunkipyorat2021
Kerrokantasi-sivuston kautta pääsee antamaan myös kirjallisia asemapaikkatoiveita mielipiteet -osioon. Linkki karttakyselyyn löytyy edellisvuoden kyselystä poiketen kerrokantasi-kyselyn ”Tiedot”-osiosta.
HKL kysyi kaupunkilaisten mielipidettä uusien asemien sijoittelusta Kerrokantasi-sivustolla myös edellisen laajennuksen yhteydessä, silloin vastauksia saatiin huimat 8336 kappaletta ja vastausten ansiosta kaupunkipyöräasemia saatiin muun muassa Laajasaloon ja Viikkiin.

Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös