Mukavimmat bussit

Mukavin/muuten paras bussimalli?


  • Äänestäjiä yhteensä
    30
  • Äänestys suljettu. .
Liittynyt
27 Huhtikuu 2006
Viestit
2,697
Eräs nimimerkki tuossa piti pienen gallubin busseista, teen nyt saman mutta hieman laajemmassa muodossa. Voitte myös kommentoida äänestämäänne. Äänetyksessä on laitettu samaan muutamia lähes tulkoon yhtälaisia malleja, kuten esimerkiksi Scania k230 Scala ja Scania L94 Scala.
Itse olen tykästynyt tuohon Scania Carrukseen, hienot moottori- ja jarruäänet.
 
Noista vaihtoehdoista olen samaa mieltä kanssasi.Tosin mukavin bussi on mielestäni silti HKL 9301.Tuo "eräs nimimerkki" olin minä,jonka olisit voinut mainita viestissäsi.
 
Äänestin Volvo 8700LE:tä. Omaa suosikkia Volvo B10BLE Carrus City L:ää kun ei ollut vaihtoehtona ja kyllähän ne 8700LE:t ovat Turussa loistavaa kalustoa pehmeine penkkeineen. Äänestyksen perustajalla lienee tapahtunut virhe kun yhtenä vaihtoehtona on Volvo Carrus City C. Lieneeköhän tämän tarkoitus olla se Carrus City L.:cool:
 
Kuten myös Scania Irakus taitaa olla jonkinmoinen typo ;) Se nyt ei voi olla kyllä kenenkään mielestä mukava. Kyllä kokonaisuudessaan mukavin on Volvo-Carrus yhdistelmä, tosin ne aiemminkin mainitsemani lahtelaisten penkit ovat loistavia. Eikä entisen Espoon Auton Carrus City Ämmät pahoja oo, näissä Scania mouruaa mukavasti.
 
Viimeksi muokattu:
Laitoin myös Scania / Carrus. Mielessäni on erityisesti nykyisen HelB:n 9603 - 9606, jotka edustavat teliautojen aatelia. Scanian väkivahva 11-litrainen vääntökone, ZF:n erittäin hienostunut automaatti ja Carruksen luja kori. Mitä muuta enää voi toivoa? Ehkä vähän parempaa jousitusta, mutta kaikkea hyvää ei voi saada kerralla.
 
Uusista busseista Concordia Bus Finlandin Jokeribussit, eli Volvo B12BLE-telit (8700-korilla), ovat mielestäni parhaita työkaluja pitkään aikaan.
 
Mun suosikkeihin kuuluu volvo b10b lahti 402:set. Ainakin lähilinjojen auto 19 on kiva matkustaa, siinä on vielä verhot. Helbin carrus telit esim. 101 on kans aika täydellisiä busseja, suomen turistiauton carrus cityt on kans mainioita busseja matkustaa, tosin ovat korkeita, niissä kun on vielä pehmeät penkit:smile:
 
Carrus Cityistä en osaa sanoa kuin City U:n, joka on ihan mukava matkustaa. Volvo 8700 LE on kuitenkin kaikkialla, missä olen kyydissä ollut mukavin tähän asti.
 
Uusista busseista Concordia Bus Finlandin Jokeribussit, eli Volvo B12BLE-telit (8700-korilla), ovat mielestäni parhaita työkaluja pitkään aikaan.

100% samaa mieltä. Kaikki bussit tuollaisiksi jos minulta kysytään. CBF tosin pitää busseistaan kovasti parempaa huolta kuin vaikka HelB, eli hieno bussi HelBillä on hyvin äkkiä pilalla.

Joten minusta ei ole kyse vain hyvästä bussista vaan myös siitä kuka sen omistaa.
 
Takaisin
Ylös