Näin lisäät kuvia foorumille

Tila
Ei avoinna uusille viesteille.

kuukanko

Moderaattori
Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
7,538
Kuvien laittamiseksi viesteihin on kaksi vaihtoehtoa:
 1. Kuvien laittaminen viestin liitteeksi
  • Paina viestinkirjoituskentän alapuolelta Hallitse liitteitä -painiketta
  • Avautuvassa ikkunassa paina Valitse tiedosto -painiketta ja etsi haluamasi kuva tietokoneeltasi ja paina Lähetä-painiketta. ODOTA! Selaimesi lähettää kuvasi foorumille ja siirtoaika riippuu internetyhteytesi nopeudesta ja kuvan koosta. Muista myös kuvien kokorajoitukset.
  • Jos haluat lisätä monta liitetiedostoa, toista edellinen. Voit kuitenkin lisätä vain 3 liitetiedostoa per viesti. Kun olet lisännyt haluamasi kuvat, paina Sulje tämä ikkuna -painiketta, kirjoita viestisi loppuun ja tallenna viesti.
 2. Kuvien laittaminen Internetiin ja niiden näyttäminen viestin yhteydessä.
  • Kuvien laittamiseksi Internetiin on monta vaihtoehtoa, esim.:
   • Kotisivutila: Kotisivutilaa saat yleensä Internet-liittymän mukana, lisäksi on mahdollista saada maksullista (esim. www.1g.fi) tai mainosrahoitteista (lista joistakin ilmaisista kotisivupalveluista) sivutilaa muilta tarjoajilta. Ohjeet kotisivutilan käytöstä saat palveluntarjoajaltasi.
   • Kuvapalvelut (esim. www.tinypic.com tai www.fotovalanne.fi): Jotkut ovat mainosrahoitteisia, jotkut maksullisia. Käyttäjälle ilmaiset palvelut säilyttävät kuvia yleensä vain rajoitetun ajan. Palveluissa on yleensä suhteellisen helppokäyttöinen tapa lisätä kuvia nähtäville. Alla lisäksi lyhyet ohjeet ImageShack- ja ImageVenue-kuvapalveluihin.
   • JLF:n galleria: JLF:n galleriaan sopivat kuvat voi lisätä sinne
  • Laita kuva nähtäville tänne. Vaihtoehtoja ovat:
   • Laita viestiin linkki kuvaan:
    1. Paina viestinkirjoituskentän
     createlink.gif
     -kuvaketta
    2. Kirjoita avautuvaan ikkunaan kuvan osoite
   • Jos haluat näyttää ison määrän kuvia kerralla, voi olla helpointa tehdä erillinen kuvagalleria ja laittaan viestiin osoite siihen. Tavalliselle kotisivulle kuvagallerian esikatselukuvineen saa tehtyä helposti esim. IrfanView-ohjelmalla (www.irfanview.com).
   • Laita kuva suoraan osaksi viestiä kirjoittamalla viestiin
    . Suositeltavampaa on kuitenkin käyttää jotain muuta ylläolevista vaihtoehdoista, niin kaikkia viestiketjua lukevat eivät joudu aina avaamaan koko kuvaa.
 
Viimeksi muokattu:
ImageShack-ohje

Ohjeita ImageShack-kuvapalveluun:
 1. Mene selaimella osoitteeseen imageshack.us.
 2. Paina Valitse tiedosto-painiketta ja etsi haluamasi kuva koneeltasi.
 3. Paina "host it!"-painiketta.
 4. Seuraavalla sivulla on lista erilaisia linkkejä, valitse niistä "Thumbnail for forums (1)" tai jos tätä vaihtoehtoa ei ole, valitse "Show image to friends". Kopioi linkki ja liitä se foorumin viestinkirjoituskenttään.
 
Viimeksi muokattu:
kuvaohjeita

Ohjeita ImageVenue-kuvapalveluun:
 1. Mene selaimella osoitteeseen imagevenue.com.
 2. Paina Valitse tiedosto-painiketta ja etsi haluamasi kuva koneeltasi. Voit lisätä kerralla 1-5 kuvaa tai jos nämä eivät riitä, voit painaa ylempää Go-nappia (Up to 10), jonka kautta pystyt lisäämään 10 kuvaa kerralla.
 3. Kun olet hakenut kaikki haluamasi kuvat kohdan 2 mukaan, paina Send file(s)-painiketta.
 4. Seuraavalla sivulla näet kuvat, jotka lisäsit palveluun. Valitse listasta toinen linkki otsikolla "Hotlink Image on a Forum or Message Board". Kopioi linkki ja liitä se foorumin viestinkirjoituskenttään.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tila
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös