Onnin Kuvasivu

Syyskuun kuvasto on nyt paketissa, kerrankin jopa ajoissa.

Noin 70% kuvista on Turun satamassa liikkuneista tilureista. Loput ovatkin sitten muualla liikkuneita tilurireita. Salmisen ja Taivassalon Auton tuoreimmatkin hankinnat ovat mukana.

https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2022/09/

Mukavia katseluhetkiä!
 
Toukokuu on tulossa päätökseen vajaan tunnin kuluttua. Toukokuussa tuli kuvattua reippaasti ja kuvia kertyi 175 kappaletta.

Kuvia on pääasiallisesti Turun satamasta, jossa tiluria liikkui vielä verrattain niukasti. Toukokuun kansio: https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/05/

19-20.5 järjestettiin Helsingissä Stafettkarnevalen, jossa tilausajoa riitti ihan kiitettävästi. Samalla reissulla tuli pyörittyä Länsisatamassakin hyvin tuloksin. Näille kuville on oma kansionsa: https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/05/Helsinki/

Koska huhtikuun postaus jäi puuttumaan, on linkki kansioon nyt tässä samassa. Huhtikuussa tuli kuvattua pääasiassa tilausajoa muutamaa Föliä lukuunottamatta. https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/04/

Mukavia katseluhetkiä!
 
Kesäkuu lähenee loppuaan ja kuvasto on valmis!

Kuvia kertyi runsaat 225 kappaletta, joista suurin osa on tilausajoa Turun satamassa. Lisäksi Kurvaa Kangasalle 10.6, sekä BUS2023 näyttely Jyväskylässä 20.6.

Viimeisen päivän iltana testiin lähti uusi kamera, jonka käyttö on vielä hieman hakusessa oikeiden asetusten löytämiseksi.

Katseluiloa: https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/06/
 
Heinäkuu on tullut päätökseen 45 minuuttia sitten. Kuukausi oli hyvinkin kuvarikas niin matkailun, kuin uuden kameran ansiosta. Kumpikin innosti kuvaamaan.

Suomen kuvien kansio on valmis ja kuvia sinne kertyi 93 kappaletta. Näistä epätavalliseen tapaan jopa kolmasosa oli Fölikalustoa.

Linkki kansioon: https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/07/

17-26.7 vietin aikaa Saksassa ja Itävallassa, josta raakakuvia tarttui mukaan 2413 kappaletta. Osan näistä olen jo kerennyt editoida ja julkaista, mutta paljon puuttuu vielä. Kuvia tipahtelee päivien mukaan järjestettyihin kansioihin elokuun mittaan. Neljän ensimmäisen päivän kansiot ovat valmiita.

Linkki kansioon: https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/07/Keski-Eurooppa/

Mukavia katseluhetkiä!
 
Syyskuu lähenee loppuaan. Syyskuu oli tähän mennessä vuoden kuvarikkain, kokonaisuudessaan 225 kuvaa.

Pääasiassa tilausajoja, esimerkiksi Teollisuusliiton risteilyn lähes 40 autoa. 27.9 tein kierroksen reittiä Uusikaupunki-Laitila-Rauma. Kuvia 57 kappaletta tältä reissulta

Katseluiloa: https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/09/

Elokuun julkaisu jäi pois, joten tässä vielä linkki elokuun kansioon: https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/8/
 
Marraskuun kansio on valmis. Kuvasaldo taas varsin suuri, 227 kpl. Kuvia on tuttuun tapaan Turusta, mukana mm. paljon pimeäkuvia.

Kävin Tampereen Kädentaitomessuilla 18.11., saldo oli hyvä. Samana viikonloppuna oli Turussa Maata näkyvissä festarit, jonka kattauksen kuvasin sunnuntaina 19.11

https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/11/

Joulukuukin on aluillaan muutamalla otoksella: https://onninkuvat.kuvat.fi/kuvat/2023/12/

Mukavia katseluhetkiä!
 
Takaisin
Ylös