Päivityksiä

vko

Ylläpitäjä
Moderaattori
Tunnistettu jäsen
Liittynyt
23 Kesäkuu 2005
Viestit
511
Serveriohjelmistopäivitysten vuoksi foorumi on pois käytöstä tulevana sunnuntaina 28.8. klo 12-15 välisenä aikana noin 30-60 minuutin ajan.

Pahoittelemme häiriötä.
 
Serveriohjelmistopäivitysten vuoksi foorumi on pois käytöstä tulevana sunnuntaina 9.10. klo 12-15 välisenä aikana noin 30-60 minuutin ajan.

Pahoittelemme häiriötä.
 
Tein pieniä päivityksiä foorumiin, jonka johdosta se oli sunnuntai-iltana hetkisen poissa käytöstä, pahoittelut.
 
Foorumin käyttämä tietokantaohjelmisto päivitetty uudempaan versioon yön aikana. Kaikki näyttäisi edelleen toimivan, mutta jos ongelmia tulee niin "forumadmin at jlf piste cc" tavoittaa (kunhan ensin hetki nukutaan :)).
 
Päivitys 8.1.2006

Joukkoliikennefoorumille tehdään tämän illan aikana suurehko päivitys, jonka johdosta foorumi on jossain vaiheessa iltaa pois käytöstä jonkin aikaa. Päivityksessä foorumille tulee muutama pieni normaalikäyttäjillekin näkyvä uusi ominaisuus, mutta ennen kaikkea sen tarkoituksena on helpottaa ylläpidon ja moderaattorien työtä.

Pahoittelut häiriöstä etukäteen.
 
Päivitys 8.1.2006

Päivitys on suoritettu. Jos foorumilla näkyy jotain hämärää (esim. englanninkielistä tekstiä vaikka on suomi valittuna) pistä ihmeessä yksityisviestiä tai sähköpostia (forumadmin (at) jlf.fi).

Illan aikana suoritetaan vielä tausta-ajona hakutoimintoon liittyviä päivityksiä, jonka takia sillä ei välttämättä löydä kaikkia viestejä. Myös foorumin muu toiminta saattaa olla tämän vuoksi tahmeaa.
 
Viimeksi muokattu:
Foorumi siirretään tänään alkuillasta toiselle palvelimelle. Tästä johtuen foorumin toimintaan tulee noin 15 minuutin katkos.

Pahoittelemme häiriötä.

Edit: Siirto suoritettiin 1800-1830 välillä. Jos käytössä ilmenee ongelmia, mailia -> forumadmin at jlf.fi
 
Viimeksi muokattu:
Tänään sunnuntaina aamupäivällä oli foorumilla käyttökatkos, joka johtui foorumiohjelmiston päivityksestä uudempaan versioon. Foorumilla saattaa vielä esiintyä lyhyitä katkoksia tähän liittyen. Jos huomaat foorumilla jotain outoa (esimerkiksi joitain uusia englanninkielisiä tekstejä saattaa näkyä), ota yhteys ylläpitoon/moderaattoriin.
 
Foorumilla ajetaan tausta-ajona hakutoimintoon liittyviä päivityksiä, jonka johdosta haku ei löydä kaikkia viestejä ja foorumi saattaa olla normaalia huomattavastikin hitaampi käyttää.

Edit: Ajo valmis noin kello 21.15.
 
Viimeksi muokattu:
Päivityksiä 24.12.

Foorumilla ja sen palvelimella suoritetaan tänä iltana 24.12. päivityksiä, joiden johdosta foorumi on ajoittain pois käytöstä.

Pahoittelemme häiriötä.
 
Vs: Päivityksiä 24.12.

Foorumiohjelmisto on päivitetty uudempaan versioon. Jos huomaat foorumilla jotain outoa (esimerkiksi joitain uusia englanninkielisiä tekstejä), ota yhteys ylläpitoon.

Foorumin käyttämällä palvelimella suoritetaan vielä päivityksiä, joiden johdosta saattaa foorumin toiminnassa esiintyä vielä alkuyön aikana lyhyempiä katkoksia.
 
Päivityksiä 27.1.

Foorumilla ja sen palvelimella suoritetaan tänä iltana 27.1. päivityksiä, joiden johdosta foorumi on jonkin aikaa pois käytöstä.

Pahoittelemme häiriötä.
 
Vs: Päivityksiä 27.1.

Joukkoliikennefoorumi on siirretty tehokkaammalle palvelimelle, joka tulee sallimaan sen kehittämisen edelleen. Tästä johtunut katkos kesti noin kello 22.37 - 00.30. Palvelimella tullaan vielä lähipäivinä tekemään pieniä säätöjä, joista johtuen saattaa foorumin käytössä esiintyä pieniä katkoksia.

Jos foorumilla esiintyy mitään normaalista poikkeavaa, lähetäthän siitä sähköpostia ylläpidolle (forumadmin <at> jlf.fi).
 
Päivityksiä 7.7.

Foorumilla ja sen palvelimella suoritetaan tänä iltana 7.7. päivityksiä, joiden johdosta foorumi on ajoittain pois käytöstä.

Pahoittelemme häiriötä.
 
Päivityksiä 26.-27.9.

Joukkoliikennefoorumilla tehtiin päivityksiä 26.9. klo 23.45 ja 27.9. klo 00.30 välisenä aikana. Foorumi oli tämän aikaa pois käytöstä.

Päivityksen myötä muutaman päivän kuluessa tullaan niiden jäsenien salasanat muuttamaan turvallisemmiksi, jotka ovat asettaneet salasanansa samaksi kuin tunnuksensa. Jäsenet tulevat saamaan profiilissa olevaan sähköpostiosoitteeseensa uuden salasanan. Suosittelemme näitä jäseniä kuitenkin muuttamaan salasanansa välittömästi itse monimutkaisemmaksi.

Muitakin jäseniä suosittelemme tarkistamaan, että profiilissa oleva sähköpostiosoite on ajan tasalla ja toimiva, jotta foorumin ylläpito pystyy tarvittaessa lähettämään (esimerkiksi edellä olevan mukaisia) tiedoituksia jäsenistölle. Tunnukset, joilla on toimimaton sähköpostiosoite, voidaan sulkea, jollei jäsen sitä muuta.
 
Takaisin
Ylös