Paawolan joukkoliikennekuvia

Noita vanhoja restauroituja gallerioita on aiemmin mainittujen vuoden 2009 lisäksi myös tullut lähes tuhat kappaletta vuodelta 2010.

Jos jostain syystä vanhemmat kuvat eivät kiinnosta, vaan pitää olla sitä tuoreinta, niin 2019 maaliskuu
 
Eipä tähänkään ole tullu mainittua jatkoja sitten viime vuoden syyskuun jälkeen, no melkein vuosihan siinä vierähti. Toisaalta, eipä uusia kuvia ole enää kertynytkään samaan tahtiin, kuin nuorempana. Joskin nyt heinäkuussa 2020 tuli ostettua uusi objektiivi, joka helpottaa kuvaamista kovasti näissä ahtaissa olosuhteissa, jossa vähän jokapuolella on jotain Ramduddenin työmaa-aitaa. Saattaa tuoda kovasti uutta kuvakulmaa.

Mutta sen sijaan että spämmäisin kaikki kuvakansiot syyskuun 2019 jälkeen, niin kyllä ne oleellisimmat ja tuoreimmat löytyvät osoitteesta https://bussikirjasto.fi/tsb/kuvastot.php
 
Syyskuun kuvasadon pelastukseksi tuli peräkkäisinä päivinä käynnit Pirkkalassa ja Helsingissä. Kuvia löytyy hakemiston loppupäästä. Onneksi oli vielä syksyn värejä aistittavissa.
 
Vaikka itsekin olen omaksunu ajatuksen, jossa internettiin postatut linkit pysyvät ikuisesti samoina, olen kuitenkin huolella rikkonut tätä periaatetta.

Kuukausikuvastot ovat kyllä kuukausikuvastoja edelleen, mutta ne on nyt paketoitu arkistoon kuvausvuoden mukaan. Sen takia käytännössä kaikki tämän ketjun postauksetkin ovat risoja linkkejä.

Kuvat eivät ole siis mihinkään kadonneet, ne löytää edelleen kahdella vaihtoehtoisella tavalla: https://bussikirjasto.fi/tsb/kuvastot.php tarjoaa suoran näkymän kuukausitasolla tai sitten suoraan palveluntarjoajan käyttöliittymällä, jossa laskeutumispaikka on https://tsb.1g.fi/kuvat/kuukausikuvastot/ ja tarjoaa vuosinäkymän.

Tavallaan tässä arkistoinnissa ei ollut muuta mielekkyyttä kuin saada enempi lisäarvoa niille paremmille kuville jotka ovat otettu ennen vuotta 2015. Aiemmin nämä vanhemmat vuodet oli palveluntarjoajan käyttöliittymässä sangen alhaalla ja vaati oikeasti mielenkiintoa selata koko settiä alas.
 
Takaisin
Ylös