Palvelulinjojen kilpailutus

Waltsu

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
28 Kesäkuu 2005
Viestit
782
Turun joukkoliikennelautakunta päätti 18.8.2011 kilpailuttaa palvelulinjojen liikennöinnin 26.4.2012 alkaen. Tarjouspyyntöasiakirjat on nähtävissä täällä.

Kaluston osalta vaatimuksena on "sopimuskauden alkaessa liikenteessä tulee olla yhteensä seitsemän (7) kappaletta uusia (v.2012 käyttöönotettuja), ilmastoituja palvelulinja-autoja, jotka täyttävät ympäristönormin Euro 5/EEV. Lisäksi edellytetään vara-autona yksi (1) kpl matalalattiainen kaupunkilinja-auto ympäristönormiltaan Euro 3 + CRT tai vastaava suodatin".

Liikennöinti näyttää muuttuvan niin, että kaikilta linjoilta jää pois yksi lähtö suuntaansa puolenpäivän aikoihin.
 
Samasta paikasta löytyy nyt myös tarjouspyyntöön liittyviä kysymyksiä ja vastauksia sekä tarkennusta tarjouspyyntöön.
 
Ja tämä voittanut on firma on päivän painetun Turun Sanoman mukaan pöytälaatikkofirma, jolla on ollut aiemminkin palvelulinjaliikennettä Turun seudulla. Ja yhtiön takaa löytyvät mielenkiintoisesti vähemmän yllättäen tutut isännät: Pasi Muurinen ja Turkka Tuomi. Onnea, bisneksen teko jatkuu vaikka TLO-monopoli ei kauaa enää jatkakaan. Ja kilpailutushan on tie onneen Turun Sanomien mukaan, kun kustannukset laskevat 15%:a vrt oma yhtiö, linjoille tulee uutta ilmastoitua kalustoa ja vieläpä koulutettua, linjoihin erikoistuvaa henkilökuntaa.
 
Takaisin
Ylös