Runosmäessä joukkoliikenteestä ke 26.4 klo 18

Mikko Laaksonen

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
28 Kesäkuu 2005
Viestit
2,789
Turun Runosmäessä järjestetään joukkoliikenteestä keskustelutilaisuus ke 26.4 klo 18 (Runosmäen nuorisotalo, Piiparinpolku 13). En itse pääse valitettavasti paikalle, mutta toivottavasti myös foorumin turkulaisia lukijoita pääsee paikalle!


KUTSU

Runosmäen alueen kehittämistyöryhmä/aluekumppanuus Runosmäki kutsuu asukastilaisuuteen keskustelemaan joukkoliikenteestä.
Paikalla on Runosmäen asukkaista, yhdistysten edustajista, virkamiehistä ja luottamushenkilöistä koostuva kehittämistyöryhmä sekä alueen asukkaita.

Aika ke 26.4.2006 klo 18
Paikka Runosmäen nuorisotalo, Piiparinpolku 13

Tervetuloa!
 
Olin paikalla, ja yleisesti päättäjät saivat kehuja Runosmäen liikenteestä. Epäkohtiakin kuitenkin on, kuten joidenkin pysäkkien paikat ja saavutettavuus etenkin talvella.

Napinaa aiheuttivat myös vanhat tutut yleiset aiheet kuten bussien tuuletus kesähelteillä, bussien yleinen siisteys (mm. sisällä leijuva katupöly) sekä kuljettajien ja matkustajien käytös. Keskustelua herätti myös se, miksi rollaattorilla liikkuvien asiakkaiden pitää maksaa matkansa ja kulkea bussin ahtaalla käytävällä sen sijaan, että nousisivat autoon keskiovesta suoraan keskisillalle - pääseehän pyörätuolimatkustajakin saattajineen ilmaiseksi. Ajamattomat lähdöt askarruttivat, ja tähän ongelmaan ollaankin puuttumassa tarkemmin. Monia tälläkin foorumilla pohdittuja asioita tuotiin esiin ja sekä virkamiehet että päättäjät lupasivat niitä tutkia.

Parituntisen tilaisuuden lopuksi reitinhakupalvelujen luvattiin laajenevan aivan lähiaikoina kunhan alkuvaikeudet saadaan selvitettyä ja valtava tietomäärä aisoihin.
 
Takaisin
Ylös