S/S Bore hostellina

Vs: S/S Bore Hostellina

Itse en ole tuonne vielä mennyt koska vaikuttaa hyvin sekavalta hintojen osalta.
 
Vs: S/S Bore Hostellina

Niin kauan se toimii, kunnes uppoaa. Romulaiva tuotiin tänne riesaksi kun oikea paikka olisi Alang Beach. Laivanvarustaja antoi paattinsa pois käyntännössä ilmaiseksi. Eikä se ole SS, vaan MS, Super-Hurun kone ja toinen samanlainen sisällään..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: S/S Bore Hostellina

Romulaiva tuotiin tänne riesaksi kun oikea paikka olisi Alang Beach. Laivanvarustaja antoi paattinsa pois käyntännössä ilmaiseksi.

Kristina Regina oli kaikkea muuta kuin romulaiva! Tosin vaatiihan se tietysti kunnossapitoa myös hostellina makuutettuna ettei siitä tulekaan romulaivaa. Pykälämuutos lienee ollut varustamolla suurin syy korvaavan risteilyaluksen hankintaan.
 
Viimeksi muokattu:
Selvähän se, ettei Bore enää mikään höyrylaiva ole, mutta sen menneisyyteen liittyy sen verran historiaa viimeisenä Skeppsbrolle liikennöineenä höyrylaivana, että virhe sallittakoon. Tosiasiahan lienee sekin, ettei aluksen koneita olla jyräyttelemässä käyntiin.
Boren saaminen Turkuun turistinähtävyydeksi on kiistatta hieno asia ja Johnny Sidiä ja kumppaneita on kannustettava hankkeen jatkuvuuden takaamiseksi. Oikein toteutettuna merenkulun monialatuotteena Bore voisi olla ympäristöään positiivisella tavalla elävöittävä tekijä melkein missä tahansa ympäristössä, mutta juuri Turkuun se parhaiten sopii. Sataman suulla sijaitseva laituripaikka ei toki ole paras mahdollinen, mutta heikompiakin vaihtoehtoja olisi tarjolla ja lähellä matkustajasatamaa laiva voi saada paljon myös ns.satunnaisia vieraita.

En malta olla vertaamatta Borea Tukholman afChapmaniin, joka on kolmimastoinen täystakiloitu purjelaiva ja rakastettu retkeilymaja. Merellinen yöpyminen Pohjolan kelluvissa hostelleissa saattaa olla monenkinmielestä houkutteleva ajatus.
 
Takaisin
Ylös