Sattumukset joukkoliikenteessä

Liittynyt
15 Helmikuu 2006
Viestit
152
Tänne voit postittaa kaikenlaisia erikoisia joukkoliikenteessä sattuneita tapauksia, kuten myöhästymisiä, väärälle linjalle joutumisia, erikoisia ruuhkia, kaikkea. Voit myös postittaa tutuillesi sattuneita outouksia.

HUOM! Muista postittaa kuskien poikkeamat reitiltä tänne.

Tässä omia kokemuksia:

Mummoni oli Hakaniemessä odottamassa bussia 73 (joka silloin tuli vielä Rautatientorilta). Bussi tuli ja hän meni kyytiin, ja alkoi lukea lehteä. Luettuaan lehden hän katsoi ulos ja mietti, että onpas outoja maisemia. Hän meni kysymään kuljettajalta että missä olemme. Kuljettaja vastasi että Honkanummen hautausmaalla. Linja oli (mummoni mukaan) 731 josta hän ei Hakaniemessä ollut nähnyt ykköstä.

Lisää löytyy, kirjoittelen myöhemmin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Arvaatkaatten vaan, kuinka monta kertaa olen Itäkeskuksessa hypännyt 97:n sijasta 94A:han (sama laituri). Kerran taas oli tarkoitus mennä 94A:lla, mutta bussi olikin 97, josta kuski oli unohtanut vaihtaa numeron. Ennen siis 97 ja 94A vuorottelivat keskenään. Kovin sekavaa... Kohtuullista olisi siirtää 94A 94:n kanssa samaan laituriin.
 
Elikkä tällänen juttu kävi
Bussi oli h77 Helbin Scania joka oli parin vuoron pois jäännin tupaten täynnä. Tätä painolastia ei kai bussin vanhus kestänyt vaan pysähteli vähän väliä.
1. Viikin Lahdentien varren pysäkin "mäessä" jäi jumiin ja paikoilleen. 2min meni aikaa, sit taas jatkettiin matkaa.
2. Pysäkille jäi taas paikoilleen ja taas pari minuuttia kesti lähteä liikkeeseen
3. Kivikon/Malmin liittymässä (Jakomäkeen päin) bussi sammui pikatien keskikaistalle. Siinä menikin sit jo joku 3min (monta läheltä piti tilannetta tuli tuossa kohtaan)
4. Bussi hajosi kokonaan juuri H77 päättäriä edeltävässä mutkassa.
Koko matka kesti tuon vuoksi normaalin noin 20 min sijaan 40 min
 
Takaisin
Ylös