Seudun "normaalit" pikkubussilinjat

Anttihav

Suljettu tunnus
Liittynyt
24 Marraskuu 2005
Viestit
16
Eli tähän voisi kerätä tietoja ns. normaaleista linjoista (ei palvelulinjat), joita ajetaan enemmän tai vähemmän säännöllisesti normaalia pienemmällä kalustolla. Eli esimerkiksi Vantaan linjat 1, 2 ja 3. Sitten on myös Vantaan sisäinen linja 75, jota käsittääkseni liikennöi viikonloppuisin Taksikuljetus.

Tänä aamuna muuten bongasin vähän puoli kahdeksan jälkeen Taksikuljetuksen Omninova MaxiRiderin v35B:llä matkalla Myyrmäen suuntaan. Kyseinen vuoro oli klo 7.17 Askistosta lähtenyt vuoro, eli liikennöikö tätä ko. lähtöä ihan normaalistikin Taksikuljetus? Oli kyllä itselleni aika yllätys, kun en tuosta ole aikaisemmin mitään kuullut.

Entä mahtaako muillakin linjoilla olla tällaisia yksittäisiä vuoroja, jotka ajetaan ihan eri liikennöitsijän kalustolla kuin normaalisti?
 
46T Helsingissä saattaisi hyvin olla pikkubussilinja, kyseinen tunnus kun ajoittain näkyy unohtuneena palvelulinjoillakin liikkuvissa pikkubusseissa, ainakin Länsi-Helsingissä.
 
Anttihav sanoi:
Eli tähän voisi kerätä tietoja ns. normaaleista linjoista (ei palvelulinjat), joita ajetaan enemmän tai vähemmän säännöllisesti normaalia pienemmällä kalustolla.
Espoossa linjoilla 16, 61 ja 81 käytetään tavallista pienempiä busseja. Helsingissä linja 46T on ns. pullamersujen valtakuntaa. Vantaan osalta mainittiinkin jo pikkubussilinjat 1, 2 ja 3 sekä linjan 75 viikonloppuvuorot. Linjalla 35B on koulupäivisin lisäautona pieni bussi.

Mahdetaankohan Myllypurossa enää ajaa linjalla 92 lisävuoroja koulupäivinä palvelulinjabussilla?
 
Espoossa linjaa 96H ajetaan pääsääntöisesti pikkubussilla.
 
Anttihav sanoi:
Ajaako Taksikuljetus siis muitakin vuoroja kyseisellä linjalla kuin tuon 7.17 lähdön?
Ei aja.

Alkusyksyisin h11:llä aamuruuhkan aikana ajettavassa lähdössä on myös palvelulinjabussi.

Myllypurossa koululaisyhteyksiä hoitaa ainakin nyt Vartioharjun palvelulinja P20, joka korvasi ennen ajetun linjan 92T. 92T:tä tosin ajettiin ihan täysikokoisilla busseilla.
 
Takaisin
Ylös