Sivusta kuultua

Oltiin käymässä perheen kanssa helsingissä pohjanmaalta 2003 vuoden kesällä, asuttiin vielä silloin siellä. Syötiin jäätelöitä rautatietorin vieressä vaimon ja 4v tytön kanssa. Siinä sitten meni ohi hkl bussiliikenteen maakaasu teli säffle. Tyttö huomasi sen ja kysyi mikä laatikko siinä katolla on (tarkoitti maakaasu säiliöiden kyttyrää). Sanoin leikkisesti että semmoinen boxsi siinä on. Tyttö vastasi siihen että outoa kun busseissa on suksiboxsit, onko siellä sukset sitä varten jos bussi hajoaa :lol:
 
Sanoin leikkisesti että semmoinen boxsi siinä on. Tyttö vastasi siihen että outoa kun busseissa on suksiboxsit, onko siellä sukset sitä varten jos bussi hajoaa :lol:

Ehkä sellainen boksi olisi hyvä olla jossain Ikaruksessa, tai miksei muussakin autossa kun talvella e85:lla on linjalla. Olisi sitten hyvä jatkaa suksilla matkaa, kun jää jonkun liukkaan alaosaan.. :cool:
 
Havaittu tänään 21.12.2007 junassa S52 noin kello 15.55 "tyytymätön" matkustaja: "Tämä juna kulkee niin nopeasti, ettei ehdi lehtiä lukea!":smile:
 
Takaisin
Ylös