SRHS ry vuoden 2011 avustuskohteet

Liittynyt
8 Marraskuu 2005
Viestit
399
SUOMEN RAUTATIEHISTORIALLINEN SEURA RY VUODEN 2011 AVUSTUSKOHTEET

Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry:n hallitus on käsitellyt vuoden 2011 avustushakemukset ja myöntänyt seuraaville rautatiehistoriallisen kaluston kunnostamisprojekteille tukensa.

Dm9-projekti, Haapamäen Museoveturiyhdistys ry (yhdyshenkilö Juhani Pirttilahti), 3350 euroa.
Hv3 995-projekti, Höyryraide Oy (yhdyshenkilö Tapani Laaksomies), 3350 euroa.
Gb-vaunuprojekti, Lahden rautatieharrastajat Topparoikka ry (yhdyshenkilö Janne Ridanpää), 300 euroa.

Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry toivottaa onnea ja menestystä projekteille. Lisäksi haluamme ilmaista rautatiehistoriallisen kaluston kunnostamisen parissa työskenteleville talkoolaisille nöyrimmät kiitokset tekemästänne mittaamattoman arvokkaasta työstä ja perinteiden vaalimisesta!

Helsingissä 17.3.2011,
SRHS ry hallitus

* * *

SUOMEN RAUTATIEHISTORIALLINEN SEURA RY

Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry (SRHS) on rautateitä ja niiden historiaa harrastavien valtakunnallinen yleisjärjestö. Seura on perustettu vuonna 1967. Se toimi vuoteen 1975 saakka nimellä Veturien Ystävät ry. Seuran tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää harrastusta rautateihin ja niiden historiaan, kerätä ja tallentaa niihin liittyvää asiatietoa sekä kuva-, ääni- ja esinemateriaalia sekä harjoittaa julkaisutoimintaa. SRHS toimii yhdyssiteenä jäsenistölleen ja pitää yhteyttä muihin harrastajajärjestöihin, sekä tukee jäsenistönsä erilaista harrastustoimintaa, kuten kaluston entisöintiä ja kunnostamista.

http://srhs.fi/
 
Takaisin
Ylös