Tietoja hylätyistä busseista

Uskoisin että yleisesti ottaen liikenteestä poistetut bussit siirretään varsin pian esimerkiksi Viroon romutettavaksi, mutta jos en ihan väärässä ole niin ainakin aiemmin ruhan (Ruskeasuon) varikolla on ollut jonkin sortin alue hylätyille busseille, jonne nyt yllättäen ei mitään asiaa ulkopuolisilla liene, mutta ainakin vielä ennen ko. varikon remonttia sinne oli muistaakseni jonkinlainen näkymä myös varikon ulkopuolelta (en siis ole aivan varma asiasta).

Lähtökohtaisesti siis hylättyjä busseja ei mitään isoa määrää majaile ainakaan HSL-alueella.
Viesti yhdistetty automaattisesti:

Ja siis suurin osa foorumin käyttäjistä on alan ammattilaisia, joten esimerkiksi luultavasti pian hylkäykseen menevät KAH:n Volvo 8700LE:t tulevat kyllä pysymään vielä Suomessa mutta varmaankaan liikennöitsijöillä ei kerrata tarkemmin hylättyjen autojen sijoituspaikkoja etenkään jos on pienikin mahdollisuus että auto tulisi vielä olemaan jollain liikennöitsijällä tai yksityisomistajalla käytössä jotta huligaanit eivät tuhoaisi paikkoja täysin.

Helpommin sanottuna ihan jo firman ohjeiden tai käyttäjien liikennevälineitä kohtaan osoittaman arvostuksen vuoksi tämä foorumi on luultavasti varsin huono paikka kysyä sijainteja tarkemmin.
 
Viimeksi muokattu:
Aiemmin niitä oli paljon enemmän kun oli enemmän pikkufirmoja, mitä nyt omin silmin nähnyt muuailmalla liikkuessä.
 
Vanhan Porvoontien varressa Vantaalla Pohjolan Matkan varikon takana metsässä on joku raato. Ei ole koria jäljellä, vain alusta. Löytyy kun lähtee kävelemään Pavinpolun (kaupunkiin päin) pysäkiltä hautausmaan aidan vierustaa polkua pitkin metsään päin n. 150-200 metriä. On ollut metsässä ilmeisen kauan, vuosikymmeniä veikkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös