Vanhoja bussiaiheisia sivustoja?

Jan

Liittynyt
19 Lokakuu 2023
Viestit
1
Kyselen löytyykö täältä kellään muistikuvia, jo poistuneeseen bussigalleriaan. Ehkä jollain saattaa jotain tietoa olla asiasta.

Joskus aikaisemmin, en osaa sanoa tarkkaa vuosilukua, varmaan ainakin ennen 2011, oli pystyssä jokin suomenkielinen bussi/joukkoliikennesivusto, johon kuului ainakin kuvagalleria sekä mahdollisesti keskustelupalsta.

Nykyisin tätä sivustoa en löydä Googlesta, eli se on varmaankin suljettu. Osaako joku kertoa millä nimellä ko. sivusto liikkui ja onko mahdollisesti niitä gallerian kuvia / keskustelupalstan viestejä vielä olemassa jossain? Joko jossain netin syöväreissä (Web Archive?) tai jossain muualla?

Muistelisin, että galleria oli jaettu aika kattavasti kansioittain, löytyi erikseen kansio mm. rahastuslaitteille, joissa oli kuvia erilaisista käytössä olevissa ja poistuneista rahastuslaitteista. Varmaan ko. sivu oli vähän tapainen kuin tämä jlk.fi, mutta galleria oli huomattavasti laajempi. Sen tarkempia muistikuvia mulla ei ole.
 
Minä olen 2010-luvulla Arktiset Bussit-sivustolla. Siinä keskusteltiin busseista vähän samaan tapaan kuin täällä jlf:ssä, mutta vain busseista. Keskustelupalsta tais mennä juntturaan muutama vuosi sitten eikä saatu enää auki, jolloin liityin tänne. AB toimii vielä, ilman chattia, mutta galleria on vielä sekä ABtuotteita kuten mukeja, postikortteja yms.
 
Takaisin
Ylös