Vantaan Liikenne Oy

Liittynyt
4 Heinäkuu 2005
Viestit
1,069
Vantaan Liikenne Oy on tehnyt paluun.
Vantaan Liikenne Oy sanoi:
Vantaan Liikenne Oy on palannut takaisin henkilökuljetusalalle nykyaikaisella palveluhenkisellä toimintatavalla ja täysin uudistetulla laadukkaalla kalustolla.

Pitkällä historiallaan ja oranssi/keltaisella tunnusvärillään tunnettu perinteistä linjaliikennettä harjoittava linja-autoyrityksemme on täysin uudenaikaistettu, jonka palvelukonsepti tulee olemaan tulevaisuudessa koko henkilökuljetusalan tiennäyttäjä.

Historiaa
Vantaan Liikenne Oy (1955 - 94)
1968 Vantaan Liikenne Oy perustettiin.
1975 yritys myytiin Vantaan kaupungille.
1991 Vantaan Liikenteestä oli kasvanut valtava konserni usean yrityskaupan myötä, joka sittemmin alettiin purkaa.
1994 Ruotsalainen Linjebuss saapui Suomeen ja osti Vantaan kaupngilta koko bussiliikennetoiminnan. Kaupan yhteydessä Vantaan Liikenne Oy jaettiin niin että liiketoiminta siirtyi Linjebussille ja Vantaan Liikenteen nimi, oranssi/keltainen tunnusväri ja logot siirtyivät Henriksson&Partners Oy:lle. Liikennöinti Vantaan Liikenteen nimellä lakkautettiin.

Vantaan Liikenne Oy (2006 - )
2006 Vantaan Liikenne Oy:n toiminta käynnistettiin uudestaan 12 hiljaisen vuoden jälkeen täysin uudella palveluhenkisellä linja-autokonseptilla.
Heti ensimmäisen vuonna hiljaiselon jälkeen yritys voitti kilpailutuksia ja on ollut siitä lähtien menestystarina.
http://www.vantaanliikenne.fi/index.php?ID=7915
 
Yhteystietojen perusteella näyttää toimisto kuitenkin sijaitsevan Helsingin puolella...
 
Mahtaisikohan yhtiötä tulevaisuudessa kiinnostaa myös osallistua paikallisliikenteen tarjouskilpailuihin kun näyttäisivät palveluliikenteen puolella voittaneen moniakin kilpailutuksia...
 
Takaisin
Ylös