Vaunut.org ja Resiina yhteen

Liittynyt
4 Heinäkuu 2005
Viestit
1,069
Janne Määtän ylläpitämä http://vaunut.org/ on siirtymässä Resiina lehden alaisuuteen

vaunut.org sanoi:
18.10.07 Hyvä vorgilainen.

Resiina-lehden ja tätä sivustoa ylläpitävän Janne Määtän välille on tehty esisopimus sivuston siirtämisestä Resiina-lehden alaisuuteen ja palvelemaan myös lehden tekemistä. Sivuston ylläpitoa jatketaan toistaiseksi niillä resursseilla, jotka sillä nyt on. Tarkoitus on uudistaa sivustoa myöhemmin osin niidenkin palautteiden pohjalta, joita Määttä on saanut ja osittain siksi, että sivuston on harrastajien ohella pystyttävä myös palvelemaan entistä paremmin myös Resiina-lehden tarpeita.

Sivuston käytölle on suunniteltu pieniä muutoksia, mutta niistä tuonnempana enemmän.

Sivustolle on selkeä tilaus - asiallista kommentointia, kuvia, havaintoja, lisätietoja!

Sivuston ylläpitoon tarvitaan aktiivisia ja asiallisia moderaattoreita, joiden tehtävänä on toimia siten, että käyttösäännössä sanottuja asioita noudatetaan ja muut asiattomat kuvat ja viestit tai viestiketjut poistetaan. Jos haluat moderaattoriksi, ota yhteys palautelomakkeen kautta minuun, http://vaunut.org/kuvaajatiedot?kuvaaja=215 . Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja anneta ulkopuolisille.

Kimmo Pyrhönen
Lähettäjä: Janne Määttä, kommentit (0)

En tiedä teistä mutta minusta tämä on erittäin myönteinen juttu Vaunut.Org toimintaan
 
Ehkäpä nyt saadaan roti sillekin sivulle. Onkohan sinne tulossa joku keskustelupalsta, kun Pyrhösen juttuun on livahtanut sana "viestiketjut"?
 
Ketä ne sivuston kasvottomat sensorit ovat? Tuli tässä mieleen että Tsaarin aikana sensoreja oli tuplasti enemmän kuin kirjailijoita.. Eipähän sivusto ole muuttunut kuin Resiinan mainos tullut yläpalkkiin. Ei silleen, enpähän oo sinne mitään kirjoitellutkaan, mutta kuvia katellut kyllä.
 
Takaisin
Ylös