Venäläinen kuvasivu

Vs: kuvasivu

Compact sanoi:
Tämäkin kuva on ollut jo aikaa sitten suomalaisella sivulla Stadin Ratikat nähtävänä. Siellä on, siis suomalaisella sivulla, muutakin jota yleensä suomalaisia sivuja selaamattomat eivät tunne. Mutta jos kuva on ulkomaisella sivustolla, niin siitähän riemu syntyy?

Olen kyllä vieraillut sivuilla useasti. En muistanut kuvan olevan siellä, joten pahoittelut erehdyksestä(?). Sitäpaitsi en ole mitenkään juhlinut näiden ulkolaisten sivujen olemassaoloa, ainoastaan neuvonut kanssakäyntiä löytämään lisää. Ja kuten olemme huomanneet, myös muunmaalaisilta löytyy verkossakin julkaistuja kuvia Suomen joukkoliikenteestä. Se ilahduttaa minua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö piittaisi kotimaisista kuvista. Otanhan itsekin joukkoliikenteestä aimo kasan kuvia vuosittain ja olen aikeissa nämä myös muiden pällisteltäviksi laittaa... Mikäli siis kelpaa.

Compact sanoi:
Hieman kommentoisin vielä tätäkin!
Amerikankielinen "dropdown" -valikko, mitä lie se siis tarkoittaneekaan suomeksi (ehkä joku minua viisaampi sen osaa kertoa), ei kai kuitenkaan ohjaa "Neuvostoliiton entisten alueiden" ratikka-valikkoon?

Pahoittelen, että käytin ammattikieltä. En tiedä dropdown-valikolle suomen kielistä vastinetta. Ehkä pudotusvalikko?

Tarkoitin tällä siis valikkoa, jossa on tekstiä ja nuoli alaspäin. Kun tästä painaa, ilmestyy alapuolelle lisää valintoja.

Vesa Nurminen sanoi:
Ja sivulinkit ohjaavat Neuvostoliiton entisten alueiden ratikka-valikkoon.
Neuvostoliiton alueiden linkit löytyvät siis sivusta.
 
Viimeksi muokattu:
Rattivaunu sanoi:
Mielestäni tähän aiheeseen ei ole tarpeen sotkea enää yhtään enempää SRS:n sivuja; ne ovat todellakin tietolähde (vieläpä erittäin korkeatasoinen sellainen) ja tietopankiksi ne aikanaan tarkoitettiinkin.
Jätämme tosiaan SRS:n sivut rauhaan. Tuli haksahdettua provosointiin ja trollaukseen. Tästä voi vain oppia.
 
Takaisin
Ylös