Veolia Transport Vantaan työnseisaukset keväällä 2013

Vs: Veolia Transport Vantaan ulosmarssi 3.4.2013

Olipas nopeeta toimintaa, mikähän mahtoi muuttaa Hartikan mielen? Pääasia kuitenkin että liikenne taas pelaa ja ihmiset pääsevät taas liikkumaan.

Hyvä homma, ehkäpä tähän (toivottavasti) vaikutti erään johtajan irtisanominen ja neuvotteluyhteyden avautuminen :)
 
Vs: Veolia Transport Vantaan ulosmarssi 3.4.2013

Tässä eräs näkemys tilanteesta:
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset...matta-paivaa-yhtion-pomolta-yllattava-muistio

Toivottavasti asioista päästään nyt sopimaan ja työpaikan ilmapiiri paranee.

Aika punaisten silmälasien läpi katsotaan tuossa julkaisussa. Puolueetonta tietoa on aika vaikea tämäntyyppisistä tapauksista löytää ja siksi on vaikea saada tietoa siitä mitä oikeasti on lakon takana. Toivottavasti rauha palaa jollakin aikataululla.
 
Vs: Veolia Transport Vantaan ulosmarssi 3.4.2013

Aika punaisten silmälasien läpi katsotaan tuossa julkaisussa. Puolueetonta tietoa on aika vaikea tämäntyyppisistä tapauksista löytää ja siksi on vaikea saada tietoa siitä mitä oikeasti on lakon takana.

Komppaan tätä. Muistaakseni muuan Lajusen Topi kirjoitti vorgissa tai tlajunen täällä suht hyvin aiheesta ja siitä, että tärkeintä olisi pysyä neutraalina kommentoidessaan (Veolian) lakkoasioita. Itse olen täsmälleen samaa mieltä. Tästä hyvänä esimerkkinä oli ahtaajien taannoinen lakko, josta ei oikein ottanut tolkkua: niin työntekijä- kuin työnantajapuolellakin on luonnollisesti omat näkemyksensä epäkohdista ja korotuksista. Mikä on sitten oikea paikka tällainen asia ratkaista, lienee sen nimi viime kädessä valtakunnansovittelija. En tosin näistä tiedä, kun en koskaan ole lakossa ollut, enkä sellaiseen liittoon kuulunut, joka varsinaisesti olisi kovin lakkoaktiivinen toiminnaltaan.

Jos jollekulle propsit asiasta annan, hänen nimi on Janne Vihavainen: mielestäni Vihavainen on pysynyt hyvin rauhassa ja pitänyt mahdolliset mölyt talon sisällä, eikä ole missään kohdin lähtenyt julkiseen myllytykseen lakkoasian tiimoilta.
 
Vs: Veolia Transport Vantaan ulosmarssi 3.4.2013

Off topic: miksi se on muuten Ilta-Sanomat, mutta kilpailija on Iltalehti?

Koska Ilta-Sanomat perustettiin aikanaan Mäntsälän kapinan aikaan Helsingin Sanomien iltapäiväpainokseksi, joten lehden nimessä sana "Sanomat" on osa Helsingin Sanomien nimeä (siis erisnimi jo sinällään). Iltalehti puolestaan on muistaakseni 1980-luvulla perustettu Aamulehden omistama iltapäivälehti, joten kaipa sille aika luonteva nimiväännös oli Iltalehti. Aamulehti puolestaan on perustettu niihin aikoihin kun oli vielä olemassa Päivälehti, jonka tilalle sittemmin perustettiin Helsingin Sanomat...
 
Vs: Veolia Transport Vantaan ulosmarssi 3.4.2013

Pohjolan kaupunkiliikenteen Ilmalan varikon henkilöstö on myös antanut tukensa lakkolaisille vaikkei varsinaisia tukilakkoja tällä hetkellä suunnitellakaan.

Lähde: Metro

On tavallaan väärin sanoa että henkilöstö kun se tarkoittaisi kaikkia toimarista vessan pesijään. Oikeammin on sanoa niinkuin metrossa ja hesarissa oli että "Pohjolan Kaupunkiliikenteen kuljettajat"

nimim. Kyseisen julkilausuman allekirjoittanut THK:n PJ
 
Takaisin
Ylös