VR kutsuu rautatieharrastajat tutustumaan uuteen ERd-ravintolavaunuun Helsingin varikolle 7.1.2014

Liittynyt
8 Marraskuu 2005
Viestit
399
Olen saanut välitettäväkseni VR-Yhtymä Oy:n viestintäpäällikkö, Mika Heijarin, pyynnöstä seuraavan "joululahjan" rautatieharrastajille.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta minunkin puolesta Joukkoliikennefoorumille!

Lari

* * *

VR KUTSUU RAUTATIEHARRASTAJAT TUTUSTUMAAN UUTEEN ERd-RAVINTOLAVAUNUUN HELSINGIN VARIKOLLE 7.1.2014


VR:n uudet ERd-ravintolavaunut tulevat käyttöön alkuvuoden 2014 aikana. Esittelemme ensimmäistä, juuri Transtechiltä tullutta vaunua rautatieharrastajille VR:n Helsingin varikolla tiistaina 7.1.2014 kello 16-17.

Mikäli haluat tulla paikalle, ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen mika.heijari@vr.fi viimeistään perjantaina 3.1.2014. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet tulla tilaisuuteemme.

Paikalla kysymyksiin vastaamassa ovat kaukoliikennejohtaja Ari Vanhanen ja viestintäpäällikkö Mika Heijari. Tarjolla kahvia ja pullaa.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,
Mika Heijari
Viestintäpäällikkö
VR-Yhtymä Oy
 
Lähetin ilmottautumisen viestissä olevan linkin kautta jo enne joulua enkä ole vieläkään saanut vastausta...
 
Olipa mukava tapahtuma. Korkea-arvoiset isännät toivottivat tervetulleeksi ja kertoivat ravintolavaunusta. Pullakahvit tarjottiin. Vaunun sisustus toi mieleen jonkun tyyppibarcelonalaisen nuudelibaarin, eli vanhojen ravintolavaunujen kotoisa nuhjuisuus on poissa. Vähän kalseaa ja kovin valoisaa, kuitenkin tyylikästä. Ruokalista oli kohtuullisen monipuolinen eivätkä hinnatkaan vaikuttaneet pahoilta – riippuu tietysti sitten ruuan määrästä ja laadusta. Erityisen mieleenpainuvaa ja ilahduttavaa oli tietysti se, että meidät oli kutsuttu paikalle ennen mediaa, joka tutustuu vaunuun vasta huomenna.
 
Tapahtuma oli mielenkiintoinen ja onnistunut, kiitos järjestäjille.
Itse miellyin vaunun avariin sisätiloihin ja hyvään valisukseen. Vaikutelma on erittäin myönteinen.
 
Takaisin
Ylös