zigen joukkoliikennekuvat

Uusia kuvia lauantain Vaasan reissuilta junilla S 41/H 441 ja paluu H 452/IC 58. VR tarjosi matkan jälleen kerran halvalla, 16euroa menopaluulipusta.

Kuvat: http://railpictures.1g.fi/searchresults/13.04.2013
Samalta reissuilta videot.

Kuvattuna siis kaikki mahdolliset junat H 441:n ja H 452:n välillä (441:stä ja 452:sta vain kuvat), paitsi kuvat ja videot puuttuu 61:stä koska siinä välissä olin syömässä sekä video 445:n saapumisesta sillä kännykkäni jolla kaikki videot on FULL HD:nä kuvattu päätti alkaa temppuilemaan. Mukana oli Vaasalainen junaharrasta J. Hakala.

Muutamia kuvia:Ja sainhan vihdoin tällä hetkellä uusimmasta kaupallisessa liikenteessä olevasta Flirtistä, eli numerosta 23 kuvan (tosin 24:n pitäisi lähiaikoina tulla liikenteeseen):Huomenna olisi tulossa ulkokuvia spesiaali-jutusta.
 
Edo-ohjausvaunun kuvat ovat selvästi kiinnostaneet monia, videonkin näyttökerrat nousee nopeammin kuin mitä normaaleilla junavideoilla.

Edo-ohjausvaunun esittely eilen 16.4. Helsingin asemalla (kuvasarja):Esittelykokoonpanona oli perästä lueteltuna: Edo 28602, Rx 26711, Edfs 28324, Ed 28093 ja Sr2 3203. Kaikki vasta pestyinä ja hienoissa kirkkaissa valko-vihreissä väreissä. Rx oli kuulemma vasta vihertynyt.

Klo 10:10-11:30 vaunu esiteltiin VR:n omalle henkilökunnalle, jonka jälkeen vaunu siivottiin. Kello 12 jälkeen vaunu esiteltiin medialle ja muille kutsuvieraille. Rx:ään oli myös järjestetty tarjoilu medialle/kutsuvieraille:


Videoita:

Edo saapuu esittelyyn Helsingin asemalle
Edo:n esittelyrunko ulkoapäin kuvattuna
 
Viime aikoina on ollut kuvausrintamalla vähän hiljaista johtuen lukuisista syistä, ja tuleekin todennäköisesti pysymään aika hiljaisena ainakin kesäkuun puoleen väliin asti. Kävijöitä silti on jaksanut käydä n. 150-200/päivä.

Edojen koeajoja yritetään seurailla tiivisti ja yritetään kuvatakkin niin paljon kuin on mahdollista ja omat aikataulut antaa periksi, mutta aika täyttä tulee olemaan 15.5.-10.6. joten saa nähdä. Kuitenkin toiset asiat menevät kuvauksen etusijalla :)

Poistin kansiot "HSL-alueen linja-autot" sekä "Muut bussit" tilan puutteen vuoksi. Melkein 50gigaa on jo täynnä, joten piti tilaa nipistää niistä kohteista jotka eivät enään harrastukseeni kuulu.


Uusia videoita: Kaksi Edoa ohittaa Tapanilan aseman paluumatkalla Laajakankaalta/Kontiomäestä: http://youtu.be/OyGIKVVsBig

Ja sitten yksi erittäin epäonnistunut kuva kyseisestä siirrosta.
 
Viime viikonlopulta kuvia: SRS:n jäsenajelu SR 50 vaunulla lauantaina 4.5., höyryveturi (Hr1 1009) vetoisesta junasta sunnuntaina 5.5. Lahdessa sekä muutama muu kuva sunnuntailta Lahden reissulta.

Videoita:

Hr1 1009 ajaa vaunustoon kiinni Lahden Mukkulassa sekä H 1944 (Hr1 1009 vetoinen) lähtee Lahden rautatieasemalta kohti Salpausselkää.

_bigthumb.jpg
[/url]

 
Viimeksi muokattu:
Höh! Kettu sentään kun en tiennyt tästä reissusta ennenkuin näin nämä kuvat, olisin taatusti lähtenyt sinne Lahteen mukaan! :mad:

Niin, noh, enhän mäkään sitä edes muistanut kuin vasta junassa matkalla Lahteen... :lol: Muuten oisin sua muistuttanut tästä ;)
 
Niih, muutenkun en junien ystävä ole niin silti jotenkin "kiehtoo" nää vanhat junat.. :lol:

Ketä ne eivät kiehtoisi! ;) Kohta alkaa taas PMR:n lättisajot Kerava-Porvoo ja toivottavasti Steamrailin Tk3-ajot myös. Mua ei (enään) bussit niin kiehdo, mutta Wiima K202 mm. on sellainen joka jaksaa aina kiehtoa ;)
 
Kuten tässä ketjussa mainitsinkin, pyydän ylläpitoa sulkemaan tunnukseni tällä foorumilla. Kuvasivustoni ja youtube-kanavani pidän pystyssä ja päivittelen sinne kuvia kun niitä tulee otettua, tosin hiljaista tulee olemaan käynnissä olevan koulutuksen vuoksi.

Niille jotka haluaa seurata kuvasivustoni päivityksiä, uusia kuvia jne. niin voi lisätä tämän kirjanmerkkeihin. Tykkäämis pakkoa EI OLE, eli ei tarvitse tykätä eikä rekisteröityä nähdäksesi kyseinen sivu ja uudet päivitykset, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Kiitos ja kumarrus jo kaikille tähän mennessä 565 476 kävijälle (03/2012-05/2013) kuvasivustolla, 92 tilaajalle Youtubessa (nousee oudon nopeesti) ja kaikille n. 210 000 kävijälle keitä youtube-kanavani videoita on käynyt katsomassa. Suosituimpina ja korkeimpina nousijoina tietysti kaikki Edo-videot.

Kiitos ja kumarrus! :smile:
 
Vanha kuvasivusto ei ole ollut pystyssä aikoihin, mutta kuvia löytyy ja tulee lisään Flickriin. Myös suurinosa nykyisistä tallessa olevista kuvista on tarkoitus lisäillä pikku hiljaa.
 
Takaisin
Ylös