Eeron kuvat

Edellisiin viesteihin vastaten... Minun mielestä uusi väritys on ihan ok, ainakin etupään osalta. Mutta miksi tuon sinisen osuuden täytyy nousta noinkin korkealle, kun se aiemmin oli hillitympi? Ja miksi sinisen värin täytyy peräpäässä noudattaa luukun muotoja? Tuloksena on nyt liikaa sinistä valkoiseen nähden. Ei ole kovin kiva. Ja Carrukseen sopii mielestäni tasainen sininen raita parhaiten yhdessä mustan kanssa siten, että ikkunalinja näyttää suoralta. Mutta sehän ei ole tilaajavärityksen mukaista...:(
 
Vapun ajan kuvituksia löytyypi täältä. Poikkesin Turussa ja "SL-maassa" joista kuvia kertyi yhteensä noin sata.
 
Kesäkuun kuvakansion ensimmäisenä aiheena on Bruce Springsteenin keikka, joka keräsi Tampereelle tukun tilureita. Ja löytyypä kuva myös lystilinjurista.

Toukokuussa tuli puolestaan kuvattua monenlaista sekalaista kun Ruotsin puolellakin käväisin pari kertaa, kuten myös kuun loppupuolella Lahdessa, palaten kotio Tikkurilan kautta...
 
Todella kattava ja hyvä kuvasetti jälleen Eero!;) Laaja kuvasto ja se ruotsinpuolella ollut seutu VanHool-nivel oli kyllä hieno ja Tampereelta Tyllilän nivel-Wiima ja Leyland. Näitä lisää.
 
Kesäkuu on nyt siis paketissa ja heinäkuisia kuvia on myös kertynyt jo muutama. Tarkoitus olisi tämän kuun aikana täydentää kuvakansiota mm. kuvilla ulkomaan matkalta. Matkakohteena on eräs pikkukaupunki jossa viimeksi käväisin kolme vuotta sitten ja jossa bussikalusto on kuluvankin vuoden aikana uusiutunut rajulla kädellä...;)
 
Parin viikon sisällä on kertynyt varsin runsaasti kuvia eri puolilta:

Viron reissua
Viikon 31 kuvia

Tämä jälkimmäinen kuvakansio sisältää kuvia seuraavilta paikkakunnilta: Jyväskylä, Pieksämäki, Joensuu, Nurmes, Valtimo, Siilinjärvi, Iisalmi, Kajaani, Oulu ja Tampere.
 
Kuvia on kertynyt, vaikkakin syksyn ja talven tullen ei yhtä paljoa kuin kesäaikaan:

Syyskuu
Loppuvuosi (loka-joulukuu, täydennystä siis luvassa vähitellen...)
 
Perjantain 12.2. ja lauantain 13.2. kuvia Hämeenlinnasta ja etelämpää alkaen tästä. Sisältää muutaman foton Hämeen Linjan ja Vekka Liikenteen viimeisimmistä hankinnoista.
 
Kuvakansio on nyt siirretty katseluominaisuuksiltaan mukavampaan paikkaan, eli kuvat.fi -palveluun. Jatkossa niitä kertyy sitten tänne, todennäköisesti siirtelen vanhempiakin kuvia ja picasa-sivu jäänee pois käytöstä.
 
Takaisin
Ylös