Eeron kuvat

Isompi kuvasatsi eiliseltä reissulta alkaen tästä. Pienenä maistiaisena laitettakoon mm. SatLin Säffle Raumalta sekä Porista edelleen Lastusen väreissä oleva LIB-427.

 
Ja seuraavaksi parin päivän reissulta jälleen isompi kuvasatsi löytyypi alkaen tästä. Reitti kulki tällä kertaa siten, että kuvia kertyi Tampereen lisäksi seuraavilta paikkakunnilta: Turku, Salo, Espoo, Helsinki, Porvoo, Mäntsälä ja Lahti.

Muutama maistiainen:


 
Elokuun kuvakansioon on ilmestynyt runsaasti uusia kuvia, viimeiset viikonlopun reissulta, jonka reitti kulki Lahden, Orimattilan ja Porvoon kautta "HSL-maahan".
Muutamia otoksia matkan varrelta:
 
Viime aikojen kuvia: syyskuu ja lokakuu, josta löytyy jo mm. kuvia syksyn uutuuksista sekä joitakin auringon pilaamia kuvia hämeestä.

 
Joulukuu ja sitä myöten koko vuosi alkaa nyt olemaan paketissa. Tai ainakin jos pakkanen tästä vuoden viimeisinä päivinä vain kiristyy...

Muutamia poimintoja:Lisäksi nyt uusi kansio josta löytyy kuvia "näköis-ajokista" :)

 
kuin nätti toi pienoismalli! :D miten oot tehny sen?
Enimmäkseen kierrätettävistä tai "kierrätettävistä" materiaaleista. Ikkunat ovat kalvoa, seinät / runko kartonkia, tangot metallilankaa. Tekeminen vaati kyllä extra-annoksen luovuutta. Projekti kesti melkoisen kauan ja oli välillä aika tuskaa. Mutta valmista tuli ja suunnitelmissa olis toinenkin jos jaksan, nimittäin Ajokki 5300.
 
Tammikuun ja Helmikuun kuvia löytyy jo jonkin verran. Ehkäpä kevättä kohti kuvien määrä taas lähtee kasvamaan päin ;)

Muutama otos:Kiitän myös ajokki-pienoismallipalautteesta. Ajatuksena olisi väsätä toinenkin, eli jo aiemmin mainittu Ajokki 5300 / B10M - mikäli vaan rahkeet riittää. Muistikuvat näistä autoista alkavat jo hiipumaan, joten jos kellään (killerpop?) on näistä autoista sisätilakuvia - erityisesti jostain ohjaamon/keulan seutuvilta - niitä olisi ilo tutkiskella mahdollista työtä varten...
 
Huhtikuun kuvituksia löytyy linkin takaa. Tuon kuukauden aikana on reissattukin, mm. Toscanassa ja "SL-maassa", josta varsinkin raitioliikenteestä kiinnostuneille olisi tarjolla pari mukavaa fotoa.

 
Takaisin
Ylös