Foorumin käyttö mobiililaitteilla

Vs: Tapatalk

Aika harvoin "vko" taitaa täällä käydä... En tosin tiedä varmaksi. Mutta tämän foorumin ylläpito lienee hänelle kuitenkin sivuhomma ja harrastus, ja varmasti on tärkeämpiäkin asioita.

Kuukanko on toki hyvin aktiivinen täällä, mutta hänellä tosiaan ei taida olla pääsyä foorumin syvimpiin syövereihin?

Vko ainaki käyttäjätietojensa mukaan käy useamman kerran viikossa kyllä täällä...

Juu itsekkin olen näin ymmärtänyt ettei kuukankolla ole ihan kaikkiin valtuuksia, esim. vko on se joka hyväksyy käyttäjät tänne, ja ymmärtääkseni vastaa muutenkin foorumisoftasta jne.
 
Vs: Tapatalk

Joo haluan minäkin kiittää ylläpitoa hienosta foorumista mutta mihinkään yhteydenottoihin ei kyllä vastaa. Kahta asiaa olen kysynyt, molemmista muistuttanut->ei mitään. Sitten kysyin jossakin ketjussa julkisesti onko ylläpitoon muuta yhteydenottotapaa kuin YV ja taaskaan kukaan ei vastannut.
 
Vs: Tapatalk

Yksityisviestiin en ole saanut vastausta, vaikka ylläpito ilmeisesti käy foorumilla suht usein. Yritän siis vielä kerran näin julkisesti kysyä; voisiko foorumille saada Tapatalk-tuen? Se on tällä nykykännykällä niin helppoa muita foorumeita lukea.
 
Vs: Tapatalk

Nyt foorumeita voi lukea mobiiliversiona, hieno uudistus mielestäni, toimii ainakin minulla moitteettomasti.
 
En voi laittaa galleriaan kuvia. Näyttää, että jos selaimella ei toimi ,pitää painaa linkistä. Ja se palauttaa gallerian etusivulle. Puhelin on Nokia 4.2
 
Minulla gallerian käyttö mobiililaitteella onnistuu, jos vaihdan foorumin ulkoasun normaaliksi foorumin puolella ennen siirtymistä galleriaan.
 
Takaisin
Ylös