JT-kuvat

Eilen otin kuvia aamulla mm. Etelä-Espoon alihankintakalustosta alkaen Soukasta ja iltapäivän kuvat koostuvat pääasiassa Nikkilästä alkaen linjalta 950.
 
Hienoja kuvia olet saanut, ja ihan mielenkiintoista oli tietää millaista kalustoa tuolla Nikkilän suunnalla on. Harvemmin kun niistä mitään täälläkään puhutaan..
 
Lyhyt päivän mittainen syysloma tuli vietettyä eilen Salossa ja Turussa, josta takaisin lähdin mukanani 114 kuvaa, joissa mukana mm. Vainiolle käytettynä tullut Vega L.

 
Perjantaina tuli koluttua Länsi-Suomea ja bussikuvia kertyi mm. Porista, Raumalta ja Naantalista.
 
Kesäkuulta löytyy kuvia tuttuun tapaan Pääkaupunkiseudulta (mm. linjoilta h6X ja 16X) mutta myöskin Pohjois-Suomesta, jossa vietin juhannuksen.Heinäkuun kuvasto starttasi muutamalla otoksella lähinnä Kirkkonummelta.
 
Elokuun kuvakansioon on ilmestynyt runsaasti uusia kuvia, viimeiset viikonlopun reissulta, jonka reitti kulki Lahden, Orimattilan ja Porvoon kautta "HSL-maahan".

Sattumalta olin samana päivänä itsekin Lahdessa kuvailemassa. Lähdin sieltä tosin jo ennen klo 10 kohti Nastolaa, Kouvolaa ja Kotkaa. Paluumatkan Karhulasta tulin juurikin tuossa kuvaamasi PL #939:n kyydissä ja Leppävaaraankin saavuin noin varttia aiemmin NF #118:lla. ;)

Omat kuvani (131 kpl) perjantailta Lahdesta, Kouvolasta ja Kotkasta löytyvät täältä.
 
Uusia kuvia jälleen - tällä kertaa Häme-Pirkanmaa-akselilta sekä Jämsästä. Katso!
 
Vaihteluksi HSL-busseille haluaisin nähdä kaukoliikenteen vakiovuoroja ja pikavuoroja saapumassa Helsinkiin ja lähtemässä Helsingistä! Ja mahdollisesti muuallakin kuvattuna kuin Kampin edustalla.


Omassa kuvastossani huhtikuun osiossa mm. juurikin kaukoliikenneautoja Helsingin keskustassa. Lisäksi muutama otos Kolarin ja Äkäslompolon kalustosta.

Lisäksi alkuvuodelta voisi nostaa esiin maaliskuun kuvaston, joka sisältää kuvasarjan mm. Salosta ja Vammalasta.
 
454 kuvaa 27.5.-3.6.2011 välisenä aikana käydyltä bussipassi-reissulta nähtävillä täällä jaoteltuna kullekin päivälle.

Tässä vielä kierroksen "lokikirja" pdf:nä.
 
Uusia kuvia Pääkaupunkiseudulta kuluvalta viikolta uusiin liikennöintisopimuksiin liittyvistä uutuusbusseista sekä lainakaluston aiheuttamasta kalustosirkuksesta. Linkki.
 
Takaisin
Ylös