JT-kuvat

Tiistaina tuli tehtyä visiitti Tampereen suunnalle, josta kuvia kertyi Pirkanmaan keskuksen lisäksi Nokialta ja Kangasalasta.

Eilen keskiviikkona otin uuden kohteen Länsi-Uudellemaalle Nummelaan ja Lohjalle, joista otetut kuvat on nähtävillä täällä.
 
Tänään tuli viimein otettua matkakortista kaikki ilo irti ja tehtyä ensimmäinen lähiseutumatka. Lähdin Ikealta 280:lla Veikkolaan, josta siirryin mutkittelevalle koululaisvuorolle Evitskogin ja Lapinkylän kautta Kirkkonummen keskustaan.

Jälkimmäistä vuoroa voin suositella lämpimästi, sillä reitti ja tiestö todellakin mutkittelevat. Tunnin osuudelle sisältyy niin pelto-, metsä- ja järvimaisemaa sekä pienempää että suurempaa tietä. Pari pistoakin sisältyy vuoroon: Aktiivi-instituutti ennen Evitskogia sekä Kauhalan kylällä käynti. Kaiken lisäksi kalusto on sopivan legendaarista: itse pääsin vanhalla Wikströmin Fiftyllä mutta vastaan tuli vielä muutaman vuoden iäkkäämpi Combi-Wiima. Ja tämä kaikki siis YTV-alueen matkakortilla!

Reissun otokset ovat nähtävillä tästä kuvasta lähtien.
 
Lomailin vajaat pari viikkoa Lapin maisemissa ja reissun yhteydessä otetut bussikuvat ovat nähtävillä täällä. Kuvat on otettu pääasiassa Rovaniemeltä, Luostolta, Saariselältä ja Ivalosta ja mukana on niin vanhempaa kuin uudempaakin kalustoa:

 
Jaa, edelleen siis on liikenteessä etumoottori-Kutter Deca! :D
 
Jaa, edelleen siis on liikenteessä etumoottori-Kutter Deca! :D

Hetkinen, mitähän yksilöä oikein nyt tarkoitat, sillä ainakaan Lapin reissulta ei mielestäni tuollaista kapistusta tarttunut haaviin.
 
Hetkinen, mitähän yksilöä oikein nyt tarkoitat, sillä ainakaan Lapin reissulta ei mielestäni tuollaista kapistusta tarttunut haaviin.
No tuota vasemmanpuoleista tuossa vähän ylempänä (LJB-381). Listan mukaan se on Scania F112 vuodelta 1985.

edit: Ei kun ääh, sehän todellakin on Delta-korinen auto. Sotkin mielessäni johonkin jo poistuneeseen autoon, Eskelisellä on ollut etumoottorinen Deca-Kutter, joka oli vielä jollakin koritetulla B110-alustalla.

edit 2: Eli tämän poistolistan autoihin LKE-385 ja LKE-388 sekoitin kuvassasi olevan auton.
 
Viimeksi muokattu:
Tein pienen iltapäiväkatselmuksen Järvenpäähän ja Hyrylään ja sieltä kertynyt kuvasato on nähtävillä täällä.

Ja tässä vielä linkki muihin toukokuisiin kuviin PK-seudulta: Klik!
 
Vietin viime viikolla lomaa Englannissa, ja kuvia kertyi sekä Lontoosta että Manchesterista.
 
Elokuun kansio koostuu tähän asti lähinnä tämänpäiväisistä kuvista, joissa taas suurimmaksi osaksi näkyvillä seudulle tuotua uutta tuotetta.
 
Takaisin
Ylös