Katsomiasi elokuvia

UP - Kohti korkeuksia 5,5/5
Äärimmäisen hieno ja koskettava tarina vanhasta miehestä joka puolisonsa menehdyttyä ymmärtää, että lähes kaikki unelmat jäivät toteuttamatta. Tarina etenee taattuun Disney/Pixar tyyliin, jolloin sopii kaikille ikään katsomatta.
 
Neloselta alkaa nyt laatuleffojen äiti; Hei, me lennetään! Varmat naurut vaikka olen nähnyt sen sata kertaa :D 5/5
 
Olin mies-sotamorsian; komedia 1949.
O: Howard Hawks. N: Cary Grant, Ann Sheridan.
Tosi hauskan komedian lisäksi nähdään miltä Saksassa näytti sodan jälkeen.
On kaupungin sisäistä kenttärataa uudisrakennustöissä ym. Tosin ovat vilahduksia, mutta kertovat paljon.
 
Foxilta tulee näin sunnuntai iltaisin Suomen Vartijat sarjasta muutama jakso putkeen. Useassa jaksossa vartijoiden työtä seurataan Helsingin Rautatientorilla ja Elielinaukiolla yöaikaan. Jaksot on viime kesänä kuvattuja.
 
Gravity

Huikea spektaakkeli, jonka erikoistehosteet ovat aivan huippuluokkaa. Käsikirjoitus ja Sandra Bullockin suoritus ovat loistavia, samoin kuvaus ja soundtrack. Oli oikea elämys nähdä tämä isolta valkokankaalta. Menkää katsomaan :)

10+/5
 
Running man - Juokse tai kuole 2/5
Schwarzeneggerin pääosittama elokuva vuodelta -87 jossa ollaan vuodessa 2017 ja televisiossa pyörii huippusuosittu tosi-tv jossa rikolliset laitetaan radalle juoksemaan saalistajia karkuun, jotka ovat siellä tappaakseen. Harmiksi tulevaisuuden kuvittaminen on hyvinkin ontuvaa, jos en olisi ohjelmaoppaaata luntannut, en olisi keksinyt, että ovat olevinaan tulevaiauudessa. Ainoat pisteet tulevat Arskan mukana olosta.

Sleepers - Katuvarpuset 4/5

Tositapahtumiin perustuva elokuva 60-luvun alamaailman rajoilla keikkuvista pojista, jotka silkkaa tyhmyyttään joutuvat poikakotiin. Poikakoti ei ole ihan niin puhtoinen paikka, kun päälle näyttää ja poikien aikuistuttua 80-luvun alussa, poikakotia ja sen vartijoita odottaa likainen kosto. Hienoa tarinan kerrontaa, ja mahtava näyttelijäkaarti. Mm. Robert DeNiro, Dustin Hoffman, Brad Pitt, Kevin Bacon jne..
 
Taas telkkarista varma klassikko.
Hot shots! - kaikkien elokuvien äiti. 5/5
Varmaa puujalka-huumoria, ei pysty nauramatta katsomaan ;)
 
Iron Sky 5/5
Natsit ovat 2. Maailmansodan jälkeen lähteneet kuuhun, kuun pimeälle puolelle ja vuonna 2018 palaavat maahan "invaasion" merkeissä. Samaan aikaan amerikkalaiset lähettävät ensimmäisen mustan miehen kuuhun, osana presidentin vaalikampanjaa.

Elokuvassa pannaan halvalla kaikkea, mitä voi kuvitella. Parhaat naurut vähään aikaan. Lisäksi kässäri ja ohjaus on suomalaisten työtä
 
Taas telkkarista varma klassikko.
Hot shots! - kaikkien elokuvien äiti. 5/5
Varmaa puujalka-huumoria, ei pysty nauramatta katsomaan ;)

Tänään klassikon klassikko jatko-osa
Hot shots! 2 - kaikkien jatko-osien äiti 4/5
Osa vitseistä on jo naurettu kylläkin ensimmäisessä osassa, mutta tässä onneksi on eri tarina. Charlie Sheen on melkeinpä uskottavampi Rambo, kun Stallone ;)

Hannu ja Kerttu - Noitajahti 4/5
Yleensä en pidä fantasia tai scifi tyyppisistä elokuvista, mutta tämä kyllä vakuutti.
Elokuva sijoittuu alkuperäisen sadun jälkeiseen aikaan, kun Hannu ja Kerttu ovat aikuistuneet. Tosin myös sadun loppua on muutettu ratkaisevasti.
 
Nightmare - Painajainen merellä 2/5

Huhhuh, mitä soijaa :D Tätä taidettiin markkinoida kauhuelokuvana, mutta itse kallistuisin löyhästi trillerin/komedian puolelle. Muutamissa kohdissa voi vähän naurahtaa.. Elokuva toimisi varmasti paremmin kun olisi unohdettu kytkös Salkkareihin. Ainoat pisteet Joonatanin roolista
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös