Kuvia Turusta

Vappuaattona ajeltiin taas poikkeusreiteillä, tällä kertaa kamera keskittyi Martinmäen linjoihin, jotka poikkesivat Myllysillasta johtuvilta poikkeusreiteiltään normaalireiteilleen... Kliks!
 
Turussa järjestettiin autokilpailu keskellä kaupunkia, ja sehän vaikutti bussiliikenteeseenkin. Katso kuvat!
 
Hoo niinkuin Heinäkuu, Hirvensalo, Hybridi, Hamnen... olisiko vielä jopa Hurrituliaisia? Katsokaa täältä ja ihmetelkää! (Ja onhan tuolta löydettävissä ennen mainostamattomia kuviakin...)
 
DBTL eli Down by the Laituri taikka sitten Diverting Buses Through Linnankatu. Eli perinteisesti Itäinen Rantakatu muuttui festivaalialueeksi ja bussit siirtyivät tois pual jokke. Linjat 3, 9 ja 50-54 palasivat siis hetkeksi Myllysilta-poikkeusreitiltään lähes normaalille reitilleen. Tästä alkaa kuvasatsi.
 
Tulipa maaliskuussa suoritettua eräänlainen kuvausmaratoni: kuukauden jokaisena päivänä tuli otettua vähintään yksi joukkoliikenteeseen tai palokunnan hälytystehtävään liittyvä kuva. Turun lisäksi on myös Raisio ja Vantaa edustettuna.

Seuraavaa maratonia voisi harkita vaikkapa elokuulle, kun on pyörä alla ja pääsee loitommallekin kuvailemaan harvoin kulkevaa liikennettä. Mutta mitään en lupaa!

Maaliskuun 83 kuvan sarja löytyy täältä.
 
Seuraavaa maratonia voisi harkita vaikkapa elokuulle - -

Ja sehän onnistui! Elokuun jokaisena päivänä kävin ottamassa bussikuvan tai useampia. Palokuntakuviakin on joukossa, mutta niitä en tällä kertaa tarvinnut maratonin suorittamiseen. Kuvakavalkadi löytyy täältä.
 
Syyskuinen kamera kiersi Turun lisäksi Raisiossa, Tampereella, Helsingissä ja Vantaalla. Klik!
 
Takaisin
Ylös