Kuvia Turusta

Joulukuu 2013 on paketoitu, mukana myös Lahti sekä itäisen etelärannikon pikkukaupunkeja. Joulurauhanjulistuksen aikaiset poikkeusreitit ovat nekin edustettuna.

Ja tammikuu 2014 on avattu uudenvuodenjuhlijoiden kotiinkuljetuskuvilla.
 
Huhtikuun kuvaston kantavana teemana on pääsiäisen jälkeen tapahtuvat muutokset: liikennöitsijöitä vaihtuu, linjojen reittejä ja niiden numeroitakin muutetaan. Ennen-kuvat on nyt otettu - tulevalla viikolla alkaa sitten jälkeen-kuvien napsiminen.
 
http://rvleino.kuvat.fi/kuvat/2014/Huhtikuu/sl_862-22.jpg vielä noi maantien väriset (siniset) kantatien merkit vilahtelee :) Ellei sitten parisenkymmentä vuotta sitten päälle liimattu tai niitattu uusi numero ole pudonnut. Pitkän aikaa oli myös Ohikulkutiellä Raumalle johtavalla kaistalla sininen 8 joka alunperin on jo ollut vääränlainen. Pitää antaa kehut kuvaajalle täkäläisen linjuriarjen taltioimisesta! :) Hyvä palata tuonne katsomaan että millaisia ne linjurit silloin ja silloin olikaan kun ei aina itse jaksa muistaa.
 
Kiitokset kehuista! Yhtenä punaisena lankanani on kuvata busseja turkulaisessa maisemassa niin, että busseista vähemmän kiinnostuneetkin saattavat saada kuvista jotain irti. Kenties he jopa palaavat myöhemmin katsomaan, millaisia maisemat ovat olleet vuonna 2014. Ja bussithan viettävät arkensa ja pyhänsäkin tien päällä ja suurimmaksi osaksi keskustan ulkopuolella - niinpä niitä pitää siellä kuvatakin!

Tuon sinisen kantatien huomasin itsekin vasta pari päivää kuvan ottamisen jälkeen, joten sen ikuistaminen oli täysi vahinko...
 
Toukokuu 2014 pitää sisällään mm. vaihtelevaa säätä, poikkeusreittejä sekä uusia ja kadonneita linjanumeroita. Edustettuina ovat Turun eri kolkkien lisäksi Tampere, Kaarina ja Raisio.
 
Takaisin
Ylös