Mannerheimintien ja Hakamäentien risteyksen tukkoisuus

Vs: Hankalia paikkoja ja pullonkauloja joukkoliikenteelle YTV-alueella

Eikö sen kumipyörän etu kiskoihin ole se että se voi tarvittaessa vaihtaa reittiä, eli mikä tässä on niin vaikeaa? Onhan noita vaihtoehtoisia reittejä, esim. Töölönkatu, Urheilukatu, pohjoisempana vaikka Metsäläntie, joista osan luulisi voitavan ainakin väliaikaisesti rauhoittaa bussiliikenteelle.

Toisaalta ne bussit ei voi mennä milloin missäkin. Paitsi tietysti jos matkustajia ei haluta mukaan niin mikäs siinä.
 
Ruskeasuon liikennevalojen ajoituksen muuttaminen on nähtävästi auttanut, koska nyt Mannerheimintien liikenne tuntuu sujuvan taas ihan samaan malliin kuin ennen 30.10.
 
Viime viikolla meni kyllä kiroilun puolelle kun Elieliltä ajoin Vihdintien ympyrään noin 45 minuuttia. Oopperalta se jonotus alkoi.....
Mutta eilen kun pelkäsin, että takiin tulee ja railakkaasti, ei mitään ongelmia. Loistavaa, on ilmeisesti jotain tehty, kun ruuhka-aikanakin homma toimii!

Tiehallinnolle KIITOS!
 
Tiehallinnolle KIITOS!

Hyvä, että tilanne lopulta korjattiin, mutta Tiehallinnon toiminnasta tapauksessa on näkynyt kriittisiäkin kommentteja. Joidenkin alan ammattilaisten mielestä tilannetta olisi pitänyt seurata jo heti ensimmäisenä päivänä liikennejärjestelyjen muututtua ja korjata virheet heti. Nyt liikennekaaos jatkui yli viikon, ennen kuin asiaan puututtiin.
 
Tiehallinnolle KIITOS!
Kiitos minultakin ripeästä muutoksesta: tänään väli Elienlinaukiolta Hakamäentien ristyekseen sujui todella mallikkaasti ja suorastaan ripeästi (linja 315), vaikka matkustajakuorma oli ihan sama kuin noina tukkoisina päivinä, ennen ko. viimeistä muutosta.

Bussiammattilainen sekä hänen matkustajansa kiittävät :).
 
Tänään tuo parisen viikkoa sitten niin tukkoinen väli (EA-Ruskeasuo) sujui ruuhka-aikaankin jo selvästi alle 20 minuutissa. Ei paljoa tuon nopeammin enää pääsekään kun nopeusrajoitusten ja yleisten liikennetilanteiden mukaan toki ajetaan (ja matkustajiakin pitää noukkia). Ei voi kun tyytyväisyydellä todeta. Eikä juurikaan ruuhkia Vihdintielläkään ja linjan 315 koko linjasivu sujui noin 50 minuutissa.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös