Paawolan joukkoliikennekuvia

Ainakin ulkonäkö kehittynyt edellisestä mallista valovuoden, siis tuon "halpabussin", jos sallitaan sanoa...:smile: , olisipa Vainiokin malttanut odottaa vähän aikaa...toisaalta aika näyttää, onko nuo niin edullisia verrattuna esim. Lahti Flyeriin?
 
Tuoreimmat kuvat Porissa 15.6 - 17.6. viikonlopulta löytyy täältä. Mukana on niin Sulasol-laulutapahtumaan liittyviä tilausajoja, sekalaisia paikkureita ja pikavuoroliikennettä muun muassa otsikkoihin päässeen Tiilimäentien varrelta. Mahdollisesti sunnuntaina tulossa vielä lisää (jos käyn kaupungissa), kun on paluukuljetukset mm Helsinkiin.
 
Tuoreimmat kuvat Porissa 15.6 - 17.6. viikonlopulta löytyy täältä.
Niinhän siinä kävi, että tuli käytyä vielä kolmannen kerran peräkkäin, joukkoliikenteellä, tottakai!

Uutena tuttavuutena Sookarin Finlandia, josta ei liiemmin kuvia webissä ole näkynyt. Myös Sookarin molemmat VanHoolit olivat ajossa, eikä ainakaan vielä ole myyty minnekään.
 
Hyvän näköinenhän tuo Kabussi on. Tarkoituksenmukaisuus kaunistaa.
 
Mikä muutes on tuo järki siinä, että Särkänniemen tolpassa on tuo # 55 -linjan läpyskä- näyttää muutaman kiepin päivässä aina tyhjänä ajavan sitä kautta..... ja kyseessä ei suinkaan ole Valkeakosken Liikenteen perinteiset vientivuoro- tai hakuvuoro, jotka on ihan aikataulussakin.
 
Takaisin
Ylös