Paawolan joukkoliikennekuvia

Elokuun kuvasto polkaistu käyntiin, vaikka heinäkuun rakentaminenkin pahasti kesken. Syitä löytyy mm Mobiliasta järjestetystä linja-auton päivästä, talviaikataulujen voimaantulosta ja uusista autoista sekä liikennöitsijöiden vaihtumisesta eräällä linjalla.

http://tsb.1g.fi/bus/2010-08/
 
Syyskuu 2010 pantu tulille. Ainakin alkuun hieman Länsilinjat/Ylöjärvi-painotteinen, mutta luvataan jo etukäteen paljon muutakin.
 
No niin ja nyt olis tarjolla muutama kuva toukokuulta 2011.
Mitään erityistä teemaa ei ole, vaan mukana on niin vapun poikkeusreittejä, uusia tilausajobusseja, kuvia reittien varsilta ja varmasti lisää tulee.
 
Kovin alkaa olla Tampereellakin yksipuolista kalustoa kun ei enää juuri muuta näe kuin volvo 8700LE ja Scalaa:( takana ovat ajat kun kalustoa täydensi wiimat eri versioineen, ajokki-nivelet ja Lahti 400:t. Onneksi sentään vielä joillakin pienillä liikennöitsijöillä on muutama vanhempi auto piristysruiskeena seassa!
 
Kuvia toukokuun 21.5.2011 62 kpl lähinnä Helsingistä.

Tuolloin kaupungissa pidettiin Stafettkarnevalen, mutta aiemmista vuosista poiketen, tilausajobussit olivat hajasijoitettuna ympäri kaupunkia kuka missäkin. Autoja löytyi mm Hotelli Haagan luota, Linnanmäeltä, Auroran sairaalan vierestä, kun ennen on saanut kaikki kerralla stadionin lähettyvillä.

Kuvastossa onkin sitten muitakin tilausajobusseja, kun tärppäsi vähän huonosti ja samalla jokunen linjapelikin tuli ikuistettua.
 
Parasta, mitä pitkiin aikoihin on nähty Tampereen katukuvassa, oli kun heinäkuun lopussa järjestettiin Kuninkuusravit.
Tiettävästi syöttöliikennettä keskustasta, hotelleilta ja kahdelta parkkialueelta ajettiin 72 auton voimin. Koitin kuvata kaikki, mutta silti jotain jäi uupumaan.
Erityisen hienoa oli mm Reissu Ruodin, Pekolan Liikenteen ja Vekka Liikenteen osallistuminen useilla autoilla paikallisten Helmikkalan, Paunun, Länsilinjan ja Valkeakosken Liikenteen lisäksi. Paransi ehdottomasti katukuvaa jo ankeaksi käyneen sinivalkoisen surkeuden seudulla.

Kuvia on ladattu kataloogiin reilu 190 kpl ja kuvasto on pikkuista vaille valmis. Syöttökuljetukset on jaettu liikennöitsijöittäin omiin kansioihinsa ja muut Tampereen ja Ylöjärven alueella nähdyt - myös Teivossa kuvatut tilausajobussit sitten pääkansioon.

Kuviin osoite on tässä, selaamisen iloa!
 
Ensinnäkin pahoittelut, että olen ollut kuvien lisäämisen suhteen hyvin passiivinen. Tarkoitus ei ole ollut pihdata kuvia, vaan olen työstänyt muita sivustoja ja se valitettavasti näkyy jälleen kerran näiden kuvien esille laitossa. Noh, otin itseäni niskasta kiinni, joten käytin koko kuluneen lauantain elokuun kuvien esille laittoon ja lisäsinkin noin 90 kuvaa ko päivän aikana.

Joten, tässä sitä vihdoin tulisi, elokuun 2011 kuvia: http://tsb.1g.fi/bus/2011-08/

Kuvia on mm Huittisista, Turusta, Padasjoelta ja Hämeenkyröstä.
 
Mahtaako vanhat kuvat kiinnostaa?

Kaivelinkin arkistoistani sellaisia kuvia, joita en ole aiemmin julkaissut missään, osin kuvien heikon teknisen laadun vuoksi.
Kuvasto on pysyväisluontoinen, ja sitä voidaan täydentää koska vain. Mukaan toki saattaa tulla jotain klassikoitakin, jotka on julkaistukin vaikkapa TSB-bussisivuilla, mutta ainakaan toistaiseksi sellaisia ei ole kuvastossa.

Alkuun laitoin vuoden 2002 kuvia esille, osoite löytyy tästä
http://tsb.1g.fi/kuvat/Wanhoja+kuvia/
 
Takaisin
Ylös