Sensuuri foorumilla

Tietääkseni ylläpito tekee tällä forumilla säännöt eli annat ymmärtää että ylläpitäjän pitäisi poistua forumilta jos joku ei osaa kirjoittaa sääntöjen mukaan

Foorumilla on lukuisia viestiketjuja. En tarkoita ylläpitäjää vaan foorumin käyttäjää. Hän voi siirty sellaiseen ketjuun lukemaan ja keskustelemaan, jossa viihtyy.

---------- Viestit yhdistetty klo 19:10 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 18:59 ----------

.... HS päättää itse, julkaiseeko näistä molemmat, toisen vai ei kumpaakaan. Eikä siinä ole kyse sananvapaudesta vaan isännän oikeudesta.

....

Sananvapaus voidaan rajoittaa myös muista kun toimituksellisista syistä. Kirjoitin mielipidekirjoituksen, jossa yhdessä lauseessa mainitsin Pasilan aseman purkamisen. Se lause poistettiin. Hesari halusi taata ilmoitustulonsa sekä toisaalta palvella kaupunkisuunnittelun virkamiehiä, joiden kanssa lehdellä on saumaton yhteistyö.
 
Foorumilla on lukuisia viestiketjuja. En tarkoita ylläpitäjää vaan foorumin käyttäjää. Hän voi siirty sellaiseen ketjuun lukemaan ja keskustelemaan, jossa viihtyy.

---------- Viestit yhdistetty klo 19:10 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 18:59 ----------Sananvapaus voidaan rajoittaa myös muista kun toimituksellisista syistä. Kirjoitin mielipidekirjoituksen, jossa yhdessä lauseessa mainitsin Pasilan aseman purkamisen. Se lause poistettiin. Hesari halusi taata ilmoitustulonsa sekä toisaalta palvella kaupunkisuunnittelun virkamiehiä, joiden kanssa lehdellä on saumaton yhteistyö.
Näin tapahtuu ja siinä ei ole mitään ihmeellistä. Sain minäkin bännit eräälle suositulle jalkapalloaiheiselle foorumille kun satuin puolustamaan jäähallihanketta hyvin asiallisesti muotoilulla viestillä. Ylläpidolla oli se linja että jääkiekko on kirosanoista pahin. No ei ollu mun foorumi mutta ei tässäkään mitään väärää tapahtunut
 
Takaisin
Ylös