SRS tiedottaa

raitio.org: sisällysluettelo (todennäköisesti epätäydellinen, kun on automaattisesti luotu). Mutta antanee käsityksen sivuston laajuudesta.
Sivustolla on yhteensä 6290 tiedostoa (1 642 061 kt). Näistä kuvia on 5266 kpl. Tämähän elää koko ajan. Tässä tiedot tänään.
 
Viimeksi muokattu:
Mikä lie häiriö ollut. Ainakin nyt toimii etusivu ja uutissivu ihan normaalisti.
 
SRS:n jäsenten tutustumiskäynti Transtechille Otanmäkeen toteutuu tiistaina 15.1.2013. Lisätiedot tulevat Raitio-lehdessä, joka ilmestyy joulukuun alussa.

Ohjelma on seuraava:
14.00 autokuljetus Kajaanin lentoasemalta, lento BE 5675
14.10 autokuljetus Kajaanin rautatieasemalta, juna P711
15–17 tutustuminen: vaunutehdas ja MLNRVIII (eka protovaunu on tuolloin sisustusvaiheessa, eli ulkoisesti täysin ratikan näköinen jo, sisältä voi tuolea puuttua ym)
17.30 saapuminen Kajaanin rautatieasemalle, juna P710
17.40 saapuminen Kajaanin lentoasemalle, lento BE 5678

Tutustumiskäynti autokuljetuksineen Kajaanissa on vuoden 2012 jäsenmaksun suorittaneille jäsenille maksuton. Lennot tai junamatkat Kajaaniin jokainen varaa ja maksaa itse. Tutustumiskäynnille ilmoittaudutaan sitovasti 20.12.2012 mennessä osoitteeseen ajeluvaraukset(ät)raitio.org.

Ja jäseneksi voi ilmoittautua osoitteessa www.raitio.org/jaseneksi
 
Nyt tarjoutuu SRS:n jäsenille mahdollisuus päästä nauttimaan Artic-vaunun kyydistä! Jäsenajelu järjestetään ma 12.8. klo 12.30. Tarkemmat tiedot SRS:n sähköpostiringin välityksellä sekä kohtapuoliin SRS-uutisista.

Ajelulle ei ole ennakkoilmoittautumista eikä ajelu maksa mitään, mutta jäsenkortit siellä katsotaan. Siis vinkki niille kiinnostuneille, jotka eivät vielä ole jäseniä: tästä linkistä lähetetään jäsenhakemus http://www.raitio.org/jaseneksi/index.htm ja tälle tilille FI54 4405 4020 0258 91 maksetaan 20 euron jäsenmaksu.

Jossain vaiheessa myöhemmin alkusyksystä vaunu tulee sitten linjaliikenteeseenkin.
 
Vs: SRS netissä 15 vuotta

10.8.2013.: Kesän tässä vaiheessä voi ilmoittaa, että SRS:n sivut ovat olleet netissä jo 15 vuotta! Kaikki alkoi kesällä vuonna 1998.
Noista ajoista "perintönä" on joillakin sivuilla pieniä ja suht. epäselviä kuvia. No se johtuu siitä, että silloin kotikoneessa oli 32 kilobitin modeemi ja jokainen selaussekuntti selausta maksoi rahaa.
Tutustukaa sivustoon! Mitä siellä on, on faktatietoa, ei mielipiteitä eikö oletuksia. Mitä ei tiedetä niin sitä ei tiedetä!
Sivusto on kaiken aikaa työn alla. Helsingin seudun paikallisjunaliikenne -sivuja työstetään juuri nyt jne.
Nyt tiedostoja on 1.532.000 kilotavua, kuvia niistä 6293 kpl 399.655 kt. Hyperlinkkejä on yhteensä 13.867 kpl (valtaosa toki sisäisiä, koska ulkoisesta linkkikirjastosta on luovuttu).
 
Viimeksi muokattu:
Nyt tarjoutuu SRS:n jäsenille mahdollisuus päästä nauttimaan Artic-vaunun kyydistä! Jäsenajelu järjestetään ma 12.8. klo 12.30. Tarkemmat tiedot SRS:n sähköpostiringin välityksellä sekä kohtapuoliin SRS-uutisista.

Mitä reittiä ajetaan?
 
SRS:n jäsenet tekevät retken maailman pohjoisimmalle raitiotielle, Kajaanin raitioteille, keskiviikkona syyskuun 25. päivä. Tiedossa on pari tuntia tiivistä ajelua arkiliikenteessä Artic-vaunulla, jota ei olla vielä nähty Helsingissä sekä vierailu varikolla.
Lue lisää SRS-Liikenneuutisista
 
Päivitys "konesaleissa" raitio.org ja raitio.de. Sivut toimivat mutta niitä ei toistaiseksi päivitetä. Sähköposteja ei lueta, niitä ei välitetä eikä niihin vastata toistaiseksi. Sähköpostia voi lähettää kuitenkin. Katkon päättymisestä tulee ilmoitus. On kuitenkin useampi vuorokausi.
 
Takaisin
Ylös