Tunnistetut jäsenet

Uskoisin, että ylläpito on lopettanut uusien tunnistettujen jäsenten merkitsemisen jo vuonna 2005, eikä siis enää ole mitään tapaa sitä saada.
Liityin 2005 ja minun jälkeenikin liittyneitä on päässyt "armoitettuun" joukkoon. Eipä tuo sinällään häiritse.
Mutta kun ylläpito ei vastaa mihinkään kysymykseen. No se on toki ylläpidon oikeus. Vapaaehtoistahan tämä osallistuminen tänne on :). Mutta jotenkin...
 
Liityin 2005 ja minun jälkeenikin liittyneitä on päässyt "armoitettuun" joukkoon.

Kyllä varmasti, mutta enhän väittänytkään, että missään vaiheessa olisi tehty mitään kursorista jäsenten tunnistamista, jossa riittävän aikaisin mukana olleet olisivat päässeet tunnistetuksi. Ei, vaan sen sijaan jossain vaiheessa vain foorumin melko alkuaikoina (joskaan ei tainnut olla ihan 2005 vaan jossain vähän myöhemmässä päivityksessä syntynyt juttu; sanoisin 2006-2007, kun foorumiohjelmisto vaihdettiin vBulletiniin) foorumin ylläpidon tuntemat henkilöt, tai osa niistä, merkittiin tunnistetuiksi. Varmasti silloin oli ajatus laajentaa tunnistus mahdolliseksi jokaiselle, mutta todennäköisesti toimivan tavan puute on jättänyt asian vain "antaa olla" -listalle. Joka tapauksessa sanoisin, että tunnistus on käytännössä lopetettu eikä se missään vaiheessa ole ollut laajasti mahdollista.

---------- Viestit yhdistetty klo 12:26 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 12:21 ----------

Ja kaikki ne henkilöt, jotka itse muistan merkityn tunnistetuiksi jäseniksi, ovat liittyneet foorumille viimeistään elokuussa 2005, eli käytännössä heti foorumin alusta lähtien.
 
Takaisin
Ylös