Yleinen laivakeskustelu

Aahaa, jotain korjauksia varmaan siis. Tuossa "väärinpäin" olon aikana autokansi oli auki ja siinä pyöri jotain työmiehiä.

No sitten varmasti jotain siihen suuntaan, onneksi laiva ei uponnut ja sinä mukana kuten Estonia aikoinaan. ;)
 
Me oltiin parin tutun kanssa tuossa välissä 11-12.4, enkä mäkään tajunnut, että laiva olisi kääntyillyt ylimääräisiä. Uloskin päästiin tasan 8.30, ensimmäisinä :lol:

Huomasitteko muuten ravintoloissa, että normaalien lasituoppien sijaan juomat jaettiin vain muovitörpöissä :(

Pääteltiin, että kun edellisiltana oli kuulemma Jesse Kaikuranta ollut itkettämässä kansaa, oli matkustajat paremman välineen puutteessa lyöneet lasit rikki ja sirpaleilla viiltäneet ranteita auki :lol:
 
Ei kyllä jengi oli Kaikurannasta ihan innoissaan ja siinä kuunnellessa join rommikolaa lasista ;) Puoli JLF:ää ollut Europalla muutaman päivän sisään mutta ei kukaan Koalan kanssa :D Nak:kin varmaan tullut länsiterminaalissa vastaan.
 
Ei välttämättä liity tuohon edellämainittuun mutta Europa ainakin tässä taannoin on AIS:n mukaan käynyt lenkin tekemässä kun Princess Anastasia on tullut joka neljäs päivä.
 
Samalla lailla Finlandialla oli DFDS:n aikana ja nyt SPL:llä yhä Silja-väritys.

Toivottavasti edes polttavat Viikkarin kohotekstit irti rungosta jossain vaiheessa.. ne on jo kerran 5-kannen ahterin lisähyttien teon yhteydessä lasketty alemmas ja vanhat sauman rääppeet näkyy.
 
Katselin tuota Isabelleä Tallinnassa XPRS:n kannelta reilu viikko sitten ja melkein tippui silmät mereen kun tajusin että ne tosiaan vain laittaa Viking Linen tilalle Tallink... Olisko se ollut niin kallista tehdä siitä valkoinen ja kirjoitella siihen sinisellä se Tallink. Nyt se näyttää aprillipilalta.
 
eikö Cinderella ole kuljettanut viimeisten vuosien aikana lainkaan ajoneuvoja Ruotsin ja Ahvenanmaan välillä?

Kyllä on kuljettanut, tosin autokantta on käytetty vain risteilymatkustajien henkilöautojen parkkipaikkana samoin kuin tehtiin laivan ollessa Helsinki - Muuga -reitillä. Mahdollisesti myös joitain rahtiyksiköitä saattaa olla satunnaisesti kuljetettu, sitä en tiedä.
 
Viking Gabriella yllätyskorjaukseen - Tuhansien matkasuunnitelmat uusiksi
- Iltalehti.fi

''Yllätyskorjaus tuli ajankohtaiseksi, kun Naantalin telakalla tuli aikataulullisesti sopiva, mutta suunnittelematon rako. Viking Line halusi käyttää Helsinki-Tukholma-välillä risteilevän Gabriellan telakalla ennen kesäsesongin alkua.

Yhtiön tiedotuspäällikön mukaan kyse oli "ennaltaehkäisevästä toimenpiteestä".

- Haastavat talvet ovat aiheuttaneet aluksille ylimääräistä kunnostustarvetta. Esimerkiksi peräsinakselissa on ollut kulumaa, kertoo Johanna Boijer-Svahnström.''


Näin tällä kertaa... :p Hyvä, että kuitenkin huolehtivat laivojen kunnosta.
 
Takaisin
Ylös