JT-kuvat

YTV:n ja HKL:n syysliikenteen aloitusta esittävä kuvakooste löytyy täältä, jossa mukana myös muutama kuva kaukoliikenteestä mainittakoon Paunun uusi #7. Helsingissä ei onneksi tullut vettä tipan tippaa vaikka pilvet näyttivätkin uhkaavílta.:)

Ja vielä muutama kuva viime päiviltä jos jotakuta kesäliikenne vielä jaksaa kiinnostaa...
 
Viimeksi muokattu:
Kesäkin on jo vaihtunut syksyksi, mutta lisäsin kuvastooni vielä satsin elokuun lopun kuvia. Ensimmäiset kuvat tosin on kuvattu jo 13.8. alkaen...
 
Meikäläisenkin osalta lokakuun kansio on avattu ja lisää tulee mikäli valoa riittää.:cool:
 
Kyllä sitä valoa ainakin päivisin riittää..:)

:idea:

Sinulla kun on tätä tietoa, niin samalla voit varmaan kertoa, mihin aikaan ihmiset pääsääntöisesti ovat töissä tai opiskelemassa. Ja jos vastaaminen tuntuu olevan liian helppoa, niin samalla varmaan myös kerrot, kuinka paljon vähemmän on (potentiaalista kuvattavaa) liikennettä lauantaisin ja sunnuntaisin - silloin kun valoa riittää ja monilla on vapaata edellämainituista asioista.
 
Sinulla kun on tätä tietoa, niin samalla voit varmaan kertoa, mihin aikaan ihmiset pääsääntöisesti ovat töissä tai opiskelemassa.

No siis.. Kyllä sitä valoa nyt vielä neljän maissa riittää. Tokihan sitä ihmiset voi päästä töistä hieman aikaisemminkin.. ;)
 
http://www.jtkuvat.1g.fi/kuvat/KUVAT+2007/9+syyskuu/IMG_1900.JPG

Hiukan myöhässä kommentointini, mutta aivan loistavia kuvia syyskuun kansiossa kuvat 68-71! Tuoreet kuvakulmat ovat aina mukavia. Noissa kuvissa on vielä aito tekemisen tuntu, Viherlaakson suunnasta Lähderannantielle kääntyessä kun saa ajaa melko tarkasti! Hienoa nähdä myös vanhus WL 25 linjalla 206A.

Noilla kallioilla Turuntien ja Lähderannantien risteyksessä on itsekin tullut joskus kuvailtua, tosin ei linja-autoja.
 
Kiitokset taas kivoista kuvista. Mukavaa, että herra JT liikkuu kameroineen välillä myös Kulosaaren sillan itäpuolellakin.

Niinhän siinä sitten kävi, että Itä-Helsingissä metron liityntälinjalla päästiin vielä näkemään "Espoon Auton" perinteisen vihreä bussi.
 
Tammikuun loppupuolen kuvat alkaen tästä ja helmikuun kuvasto karttuu tänne.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös