Linjojen 28, 32, 42... kilpailutus

Waltsu

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
28 Kesäkuu 2005
Viestit
777
Linjan 28 sekä linjojen 32/42 muunnelmineen kilpailutusasiakirjat ovat nähtävissä täällä. Sopimusluonnoksessa mainitaan mm., että tilaaja saattaa pidentää kohteiden linjoja Kaarinan ja Raision puolelle.

Uudet sopimukset ovat voimassa keväästä 2010 kevääseen 2020.
 
Jospa vidoinkin saatais taas pernolainen koukkaamaan Ihalan tahi Vaisaaren kautta ja tyhmä Myllyn linja pois/muutettua. :)
 
Jospa vidoinkin saatais taas pernolainen koukkaamaan Ihalan tahi Vaisaaren kautta ja tyhmä Myllyn linja pois/muutettua. :)

Miten se sitten eroais nykyisestä, muuta, kun Ihalalaisten ja Vaisaarelaisten matka-ajat kasvais huomattavasti.
 
Ei siis ratikkaa ennen sitä? :icon_frown:

Ei se sinällään sitä tarkoita. Jos raitiotie Varissuolle tai Hepokullan, Nättinummen kautta Runosmäkeen toteutuu ennen 2020, voidaan Pansion/Pernon linjoille tai Kuralan-Kohmon linjalle osoittaa toiset linjaparit.
 
No, ensin vaikka torilta 42:sena, sieltä Ihalan läpi ja jatkaa torillepäin samalla lailla kuten "pummin" aikana, eli Pansion palolaitoksen ohi Länsikaarta satamaan. Osa vuoroista päinvastoin.
 
Tarjoukset piti jättää huhtikuun loppuun mennessä jotenka nyt sitten voidaan alkaa odotella tietoja voittajasta
 
Eli seinähulluille on annettu tilaisuus viilata omaa tarjoustaan. Tää on aivan malliesimerkki korruptiosta.
 
No, se oli ihan villi veikkaus kun ihmeteltiin missä tulokset viipyvät! :D Mutta, Turussahan on kaikki mahdollista..
 
Eiköhän nämä kaupungin sisäisten linjojen kilpailuttamiset ole Turussa kuitenkin hoidettu rehellisesti? Ongelmia aiemmin on tuottanut lähinnä yksi ainoa liikennöitsijä omilla toimillaan.
 
Andersson voitti 28 linjan. Kaikki autot uusia. Mielenkiintoista on, mitä autoja Oy Andersson Ab ostaa linjalle. Yksi uusi Irisbus EEV 2-akselinen on jo ennestään.
 
Sehän meni sopivasti 28:n osalta, ei ole pitkää matkaa tallilta lähtöpaikalle.
 
Takaisin
Ylös