Uudet bussit, syksy 2013

Kyllä se on hieno.. Pienellä kalastelulla löysin että tuo olisi Scania CK280UB Citywide 4x2 LB :)
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä se on hieno.. Pienellä kalastelulla löysin että tuo olisi Scania CK280UB Citywide 4x2 LB :)

Miksihän 280 eikä 230 :shock:

Muuten ihan nätti, mutta mielestäni kaipaa keulaan vähän mustaa korostusväriä. :) Vähän niinkuin Vt 521 ja 522 kaipaisi ;)
 
Keula on jotenkin oudon näköinen sinisenä, kun se ei ole musta niin kuin promoautoissa. :lol:

Joo, vristokin ihmetteli että mikä tuo on kun näytin kuvan, mutta sitten tajusi vähän aikaa katsottuaan. Se musta olisi sopinut tuohon hyvin, vaikka onhan tuo hieno noinkin.
 
Samaa mieltä olen edellisten kirjoittajien kanssa, kaipaisi tosiaan mustaa keulaan. Mutta itse bussi on tyylikkään näköinen, ja tuo mukavaa piristystä HSL-alueelle. :)
 
Ei se ole musta Södertäljessäkään

Södertäljessä on kuitenkin pieni musta alue tuulilasin alapuolella, joka tuo heti lisää ilmettä keulaan. Sama ilmiö siis kuin Volvo 8700LE:issä (joissa kuitenkin uutena keulan alla on ollut yleensä mustaa, mutta joissakin jälkikäteen maalatuissa se on maalattu muunväriseksi).
 
Ei näytä kyllä yhtään hienolta hösseli värit jos vertaa SL:n punaiseen.. Paljon miellyttävempi silmään, tämä on siis vain mun mielipide. Ikinä en ole hösseli väristä pitänyt enkä tule pitämäänkään vaikka sitä joutuukin katselemaan 10 vuoden päästä jokaisessa bussissa.
 
Södertäljessä on kuitenkin pieni musta alue tuulilasin alapuolella

Samoin rekisterikilvin alla.

Itse kelpuutan HSL-värityksen tuohon Citywideen vaikkakin se on nyt hieman tylsä, myönnetään. Sisustus näyttäisi olevan samanlainen kuin Tammelundin VDL:issä, mikä ei ainakaan ole huono asia. :cool:
 
Takaisin
Ylös