HS: HSL suunnittelee bussien kuljettajarahastuksen lopettamista

Ensi perjantaina voimaanastuu Espoon yöbussien lähtöpaikan -ja maksukäytäntöjen muutos. Kun tähän asti bussit ovat lähteneet ulkoa katujen varsilta, tästä eteenpäin Espooseen lähdetään sisätiloista, Kampin joukkoliikenneterminaalista http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/baarista_voi_paasta_kotiin_entista_halvemmalla/ perjantaista lähtien lippu pitää olla etukäteen ostettuna Kampin terminaalin lippuautomaatista, lippu näytetään "terminaalin ulko-ovilla järjestyksenvalvojille" näillä ulko-ovilla varmaankin tarkoitetaan niitä bussilaitureiden automaattiovia? Reitin varrelta lipun voi entiseen tapaan ostaa kuljettajalta. Käytäntö tulee siis olemaan samanlainen porttirahastus, jota on jo pitkään noudatettu Rautatieasemalta lähtevissä yöjunissa. Erittäin positiivinen uudistus kuljettajien kannalta, näin saadaan häiriköt karsittua pois jo ennen bussiin astumista.
 
Kyllä tässä on kyse nimenomaan terminaalin ulko-ovesta:

Terminaaliin pääsee vain Narinkkatorin puoleisesta kaukoliikenneterminaalin ulko-ovesta. Oven lähettyvillä on lippuautomaatti ja matkakorttien lukulaitteet.
 
Kyllä tässä on kyse nimenomaan terminaalin ulko-ovesta:
Nimenomaan, elikkä ulko-ovilla ovat järjestyksenvalvojat, matkakortinlukijat sekä lippuautomaatit, halliin et pääse jos rähiset tai et omista lippua. ;)
 
Takaisin
Ylös