Ilmainen matkustus lastenvaunujen kanssa

Lastenvaunualen poistaminen on tietysti aivan perusteltua, samoin ihmettelen tuollaista tapahtuma-alea. Olin jotenkin kuvitellut, että tapahtumalipuista tehdään könttädiili tapahtumajärjestäjän kanssa, mutta olisi tietysti pitänyt arvata, ettei kuntayhtymä taivu mihinkään bisneshenkisiin ratkaisuihin.
Menee hieman ohi aiheen...Tampere on tässä asiassa pk-seutua edellä:
https://www.ilves.com/ilves-ja-tapp...-ja-liigajoukkueet-sopivat-lippuyhteistyosta/
Kävin joskus männä vuosina katsomassa Saksassa Bundesliga -jalkapalloa kolmella eri paikkakunnalla. Jokaisella noilla paikkakunnalla pääsylippu jalkapallo-otteluun oli samalla päivälippu paikallisen HSL:n kyydissä. Etenkin tuollaisissa massatapahtumissa olisi hyvä tarjota tuollaista porkkanaa käyttää joukkoliikennettä. Tai sitten urheiilutapahtuma aiheuttaa liikennesuman...
 
Rattaiden kanssa ilmaiseksi matkustaminen näyttäisi jatkuvan. Tämä ja muu hinnoitteluun liittyvä asia päätettiin palauttaa uudelleen valmisteluun, mutta niin että oikeus matkustaa lastenrattaiden (/-vaunujen) kanssa ilmaiseksi pitää säilyttää ja opiskelija-alennuksien perusteitakin muutettiin alkuperäisestä ehdotuksesta. Hallituksen kokouksen pöytäkirjan tätä asiaa koskeva kohta löytyy täältä.
 
Takaisin
Ylös