Nimimerkin käyttö

Joku "nimimerkki" , ylläpidon suosima, kirjoittaa puuta heinää. Sellaiseen kun vastaa samalla tavalla (puuta heinää), niin ylläpito taatusti poistaa nämä vastaukset vaikka OT -ketjusta. Vaikka kyseessä ei olisi tietenkään mikään henkilökohtainen tai loukkaava kommentti.
 
Sellaiseen kun vastaa samalla tavalla (puuta heinää), niin ylläpito taatusti poistaa nämä vastaukset vaikka OT -ketjusta.

Kyllä minä olen aika puuta heinää offtopicciin vastaillut. Olisikohan syy kenties ollut liian provosoiva sisältö? Eräs nimimerkki provosoi kyllä tarjoamalla ties mitä "faktaa", mutta ammattilaistrollin tavoin pidättäytyy provosoimasta suoraan. Minusta on oikein hyvä, jos pitkäaikaistenkin kirjoittajien viestit poistetaan saman tien, jos lähdetään ampumaan täyslaidallisella riidanhaastamisella. En siis toki tiedä, kun en ole poistettuja viestejä lukenut, mutta tämän nyt vain tarjoan yhdeksi selitykseksi.
 
. Minusta on oikein hyvä, jos pitkäaikaistenkin kirjoittajien viestit poistetaan saman tien, jos lähdetään ampumaan täyslaidallisella riidanhaastamisella.
Minäkö riidanhaluinen, päin vastoin.:)
OT:n erässä ketjussa vain erään nimimerkin viestit alkoivat tuntua humoristisilta. Siihen hauskaanhan piti ottaa osaa humoristisesti, myötäeläen, nimiä ja merkkejä mainitsematta.
 
Jos on kirjoittaja, joka

i) on itse ilmoittanut henkilötietoihinsa nimiyhdistelmän, joka vaikuttaa keksityltä ja jota moni epäilee keksityksi
ii) epäselvän henkilöllisyytensä turvin hyökkäilee voimakkaasti oikealla koko nimellään kirjoittavaa henkilöä kohtaan ja esittää tästä toistuvasti vihamielisiä väitteitä
iii) on ollut ja käyttäytynyt foorumilla aikaisemmin eri nimimerkeillä samalla tavalla,

tällainen tunnus tulisi sulkea. Ei ole mitään perustetta olla sulkematta. Juridiikka ei ole peruste, tai jos on, niin sulkemiselle.
 
Eikös se juuri suljettu. Kiitos ylläpitoon siitä!

Minäkin kiitän. Ja toivon, että sulkeminen on pysyvä eikä vain tilapäinen jäähy.

Nyt sitten vaan odotellaan, millä nimimerkillä tämä Epex-Kolli-Seba-Kantis seuraavan kerran rekisteröityy tänne.
 
Itse en osallistu Joukkoliikennefoorumiin niin kauan kun tapaus Kantokoski saa jatkaa. Korkeatasoinen vuoropuhelu joukkoliikennepolitiikasta on ollut syy olla täällä, mutta en halua osallistua keskusteluun, jossa on kyseisen nimimerkin takia epäilyttäviä piirteitä.
 
Itse en osallistu Joukkoliikennefoorumiin niin kauan kun tapaus Kantokoski saa jatkaa. Korkeatasoinen vuoropuhelu joukkoliikennepolitiikasta on ollut syy olla täällä, mutta en halua osallistua keskusteluun, jossa on kyseisen nimimerkin takia epäilyttäviä piirteitä.

Kantokosken tunnushan on taas suljettu :D Sen näkee viikon parin tai esim. kuukauden päästä suljettiinko pysyvästi vai taas jäähyä (ellei kuukanko valaise asiaa).
 
Tervetullut uudistus tämä 11.7. tehty sääntöuudistus. Toivottavasti se johtaa asiallisempaan keskusteluun ja keksittyjen nimien poistumisiin foorumilta. Nykyisin kaikista internetissä edes jollain tasolla aktiivisista henkilöistä jää sen verran jälkiä eri puolille nettiä, ettei voi olla kovin vaikeaa löytää perusteltuja epäilyjä sille, miksi jonkun nimimerkin takaa löytyy keksitty nimi.
 
Itse koen hullunkurisena säännön, joka kieltää viittaamasta foorumin käyttäjien nimimerkkeihin vaikka ne ovat julkisia kaikille, myös vierailijoille. Tosin aion sääntöä noudattaa niin kauan kuin se on voimassa.
 
Takaisin
Ylös